La Girondaine
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | La Girondaine 2, B-6987 |
La Girondaine
We verbleven hier iets meer dan 2 weken met ons gezin, en in deze 2 weken kwam afwisselend ander bezoek op logement: familie, schoonfamilie en bevriende koppels met kinderen. Een concept dat wel al lang wilden uitproberen en een echt succes is geworden, mede door deze tip top in orde vakantiewoning. Grootste troeven zijn de aanwezigheid en het in orde zijn van alles wat je je maar kan bedenken: van keukengerief tot kinderspullen, wasgelegenheid, veel frigoruimte...: enorm veel praktisch gemak dat niet evident is om te vinden bij een vakantiewoning. Vul dat aan met een uiterst behulpzame, vlot bereikbare, snel antwoordende en simpelweg sympathieke eigenares, en je weet dat je een topadres hebt gevonden. Aan te raden uitstapjes met kinderen in de buurt zijn zeker gaan zwemmen in de ourthe, kajakken, parc chlorophyl. Wij gingen ook al eens wat verder weg en vonden Chevetogne en Plopsa Coo ook goed te doen.
Mooi verzorgd huisje. Alles aanwezig. Toffe verhuurster (Katrien). Eigenlijk in een woord FANTASTISCH.
Familieweekend met kinderen en kleinkinderen. Druk, maar daar helpt de jacuzzi wel bij. Ruimte genoeg, badkamers genoeg om iedereen zijn privacy te gunnen, goeie bakker in Rendeux en de gourmet van Beffelyhills werd ook gesmaakt. Geslaagd!