Domaine du Chien
Bed & Breakfast
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Rue Saint Donat 25, 6987 |
Domaine du Chien
Het was een leuk weekend met vrienden in een gezellig huisje met een goed concept. Het veganistisch eten wat de gastheer voor ons had klaargemaakt was heel lekker. De gastvrouw was iets te opdringerig.
Toch waren er een aantal zaken die ik miste in de B&B.
Zo miste ik de mooie bloemen die ik op de foto's bij de voordeur zag staan. Binnen waren het helaas ook allemaal kunstplanten vol met stof. Er bestaan genoeg makkelijke kamerplanten die niet giftig zijn voor honden.
De lampen waren heel gezellig, maar om 's avonds een gezelschapsspel te kunnen spelen was er te weinig licht.
Buiten was er geen vuilbak om de poepzakjes in weg te gooien.
Dit is de naam B&B onwaardig! Qua personeel;
- Onvriendelijk en vooral erg opdringerige mensen. Que prijs -Veel te duur! Avondmaal bestond uit niks meer dan wat sla en een goedkope burger. Dit is GEEN 27,50€ p.p. waard!! Geen welkomstdrankje, zelfs geen 1 inbegrepen consumptie bij de maaltijd! Ontbijt was ronduit RAMPZALIG! Slechts een kwartje stokbrood, en een bruine boterham p.p. ( 2de dag was zelfs die al hard). 3 schellekes kaas voor 4 personen! Een pot choco die voor 90% opgebruikt werd door vorige gasten. Een fles amandel drank waarvan je niet weet of iemand er al zijn mond had aan gezet. Een pot yoghurt die al ruim 10 dagen vervallen was, datum gemarkeerd met balpen, maar de vorige dag stond deze gewoon terug in de frigo. Om nog maar te zwijgen van orde en netheid! Walgelijk! Jammer dat er geen controle wordt gedaan op dergelijke "B&B's" Dit draait enkel maar om geld harken. Deze B&B is een schande voor andere eigenaars!
Prachtig Ardens huis, gezellige en uiterst propere kamers. Fijne tuin in een mooie omgeving. Lekker ontbijtje. Twee fijne mensen met een prachtig dierenhart! No nonsens, weinig voorwaarden, honden meer dan welkom. Kortom, een echte aanrader!
Oneindig veel respect voor Li en Noud.Hun project is prachtig en inspirerend. We hebben samen met onze honden heel erg genoten van ons verblijf. Geweldig dat je hier zalig plantaardig kan ontbijten en dineren! Heel fijne gesprekken gehad met Li en Noud, mensen met een verfrissende kijk op de wereld en een groot hart voor dieren. Wij reden met de glimlach naar huis en komen zeker terug.
Wat een fantastische plek. Fijn dat het geld dat je uitgeeft wordt besteed aan de honden die hier zo liefdevol worden verzorgd. Je geeft dus geld aan een super goed doel en je krijgt er een heerlijk bedje voor terug! Prachtige wandelingen, zalig uitgebreid vegan ontbijt en avondeten, lekker wijntje en zoooo gezellig op de bank bij de houtkachel met een boek. Aanrader voor dierenliefhebbers, niet voor bontkragen, daar houden ze - terecht! - niet van!
Ik heb met 4 volwassenen en een flink aantal honden in een huisje mijn vakantie gevierd. De locatie was prachtig, het huisje was erg gezellig, groot genoeg voor voor 4 volwassenen en de honden die we bij ons hadden. De omgeving is schitterend, je kan daar uren rondwandelen zonder dat je iemand tegen komt. Echt een aanrader voor mensen die meer dan 2 honden hebben en niet zonder hun honden op vakantie willen. Voor de boodschappen had je niet ver van het vakantiepark een supermarkt, wel aan te raden om met de auto te gaan en mogelijk op de fiets. Je kunt daar alles kopen wat je nodig hebt, handig als je geen zin hebt om het wat verder weg te zoeken. Het was voor mij de 2e keer, zeker voor herhaling vatbaar. De prijs is in verhouding, dus prima, kortom, voor een wandelvakantie met je hond(en) kan ik dit vakantiehuis zeker aanbevelen. Als ik het verblijf een cijfer mag geven, geef ik het zeker een 8.5. Tot volgend jaar!