We hebben de beste aanbieders voor Villa Le Monde voor je op een rij gezet:
Bed & Breakfast
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Rue du Nulay 9, B-6980 |
Villa Le Monde
Oud & nieuw gevierd met 11 mensen, prima tijd gehad. Alle ruimte van gastheer en gastvrouw gekregen, heerlijk ontbijt en fijne kamers ! Alles tot in de puntjes verzorgd.
De gastvrouw en -heer zijn heel vriendelijk en behulpzaam.Met de Kerstdagen hier verbleven en zoals de vorige keren, niets is teveel gevraagd. Alles netjes, mooi ontbijt, meer dan voldoende. Het Kerstmenu was top. Ook de andere avonden daar gegeten en telkens super en meer dan voldoende. Heb je uitleg nodig over een wandeling en/of de omgeving ze staan je met raad en daad bij. Een grote aanrader, prijs /kwaliteit prima!!
B&B Villa le Monde in La Roche is zeker een aanrader. Fijne Mensen , hond vriendelijk . Alles is proper en net, niets te kort. Fijn om s'avonds te blijven eten . Prijs kwaliteit een aanrader
Villa Le Monde
Ontzettend gastvrij!! Eten fantastisch (ontbijt, lunchpakket , avond eten)
Top service. Wij waren er met Pasen...thema overal terug gezien en zelf bij het ontbijt werd eraan gedacht. Echt in 1 woord Fantastisch
Hier kan geen top hotel tegenop.
Wij komen volgend jaar absoluut terug.
Heerlijk verblijf gehad. Super aardige mensen ze geven je echt een thuis gevoel. Echt een aanrader!