Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Ardenne Aventures

6Voldoende

Score uit 7 reviews

Op vakantie geweest naar Ardenne Aventures?

Review schrijven

 • 9Max20-07-2017

  Gloednieuw klimpark

  Het klimpark is gloednieuw en super veilig omdat je altijd gezekerd bent. De begeleiding was erg goed en persoonlijk. Voor dertig euro kun je alle delen van het moeilijkere parcours afwerken. Erg leuke middag gehad.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in januari 2017

 • 2Dennis26-12-2015

  Waardeloos

  Wij hebben met vrienden de downhill tocht gemaakt, in 1 woord Waardeloos, materiaal was te onverantwoord om te fietsen, kale banden, geen remmen, en de tocht van 14 km hebben we lang niet volgemaakt, net 4 km gefietst, waren meer aan het repareren als fietsen. Dan nog te spreken over de gids die zeer onprofessioneel te werk ging om ons op het einde te bedreigen. Laatste keer voor ons, en raad dit niemand aan om met dit bedrijf in zee te gaan.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in december 2015

 • 2R.20-12-2015

  Nooit meer!

  We willen deze firma bedanken voor een onvergetelijke MTBtocht waarin het waardeloze materiaal centraal heeft gestaan. De oneindige service is daarbij vakkundig afgesloten met een vriendelijke f*ck of nadat de gids gewezen is op het gegeven dat het onverantwoord is om met dergelijk materiaal op pad te gaan. Al met al een echte No Go!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in november 2015

 • 10martin-jolanda06-08-2015

  top!

  vorig jaar wezen kanoën, dat was voor herhaling vatbaar! helaas dit jaar te lage waterstand en was kanoën niet toegestaan. Wel bieden zij een zeer groot alternatieve mogelijkheden, zoals waterfietsen atb bikes, paintbal etc

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juli 2015

 • 8Erik van Mourik10-09-2014

  Goede service. Prijs / kwaliteit is goed

  Het lijkt wat aan de dure kant maar de spullen van dit verhuurbedrijf zijn van zodanige kwaliteit dat dit goed in verhouding staat tot de kwaliteit... gezellige en goede service aanwezig.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2014

 • 9anneke196527-07-2014

  kano huren

  wil je een kano huren voor 16 euro per persoon kan je vanaf barvoux met busje vertrekken naar een verder punt waar kanos te water worden gelaten met zwemvest gratis te gebruiken en kom je terug aan na een mooie trip langs durbuy aan het vertrek punt waar je de wagen gratis kan stellen

  Rapporteren

  juli 2014

 • 2Mathilde21-07-2014

  DUUR

  Knetter DUUR.. We wilden fietsen huren, maar dit kost hier dus een vermogen...

  Rapporteren

  Alleen gereisd in januari 2014