Laagste prijsgarantie
7.4GoedScore uit 140 reviews

Over Vayamundo Houffalize

Ontdek het sprankelende Vayamundo Houffalize, waar het zwembadencomplex en de nabijheid van het strand zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Perfect voor zowel de actieve vakantieganger als de rustzoeker. Duik in het avontuur of ontspan in stijl met onze uitstekende faciliteiten en diensten. Een plek waar elk moment telt!

De ligging

Vayamundo Houffalize ligt in het pittoreske Houffalize, dicht bij talloze outdoor activiteiten en culturele bezienswaardigheden. De perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door de natuur of een bezoek aan nabijgelegen historische stadjes. Met de fietsverhuur van het hotel ontdek je gemakkelijk de mooie omgeving. De afstand tot de luchthaven maakt het bovendien een gemakkelijk te bereiken bestemming voor reizigers.

Vayamundo Houffalize blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten, waaronder een indrukwekkend zwembadencomplex met overdekte gedeeltes en kinderzones, ideaal voor zowel ontspanning als aquarobicstrainingen. Het zwemplezier wordt compleet gemaakt met een waterglijbaan en bubbelbad. Voor de actieve vakantiegangers biedt het hotel fietsen/mountainbiken, midgetgolf, vissen en zelfs kanovaren. Daarnaast zijn er uitgebreide indoorsportmogelijkheden zoals een fitnessstudio, tafeltennis, badminton, en biljart. Voor ontspanning zijn er wellnessaanbiedingen zoals spa, sauna, stoombad, hamam en massagebehandelingen. Het hotel verzorgt bovendien een animatieprogramma, miniclub en een disco voor vermaak op elk moment van de dag.

In Vayamundo Houffalize wordt de inwendige mens niet vergeten. Met een restaurant, koffiehuis en bar op locatie is er altijd wel een plekje waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden of een verfrissend drankje. Of je nu kiest voor halfpension of alleen ontbijt, er is een breed aanbod van zowel lokale als internationale gerechten beschikbaar. Speciale dieetgerechten en kindermenu's kunnen op aanvraag worden bereid. Voor elk wat wils!

Vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking kunnen rekenen op aangepaste faciliteiten en toegankelijkheid in Vayamundo Houffalize. Hoewel niet alle pakketreizen geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, is gedetailleerde informatie beschikbaar voor specifieke verzoeken. De parkeermogelijkheid en fietsverhuur stellen je in staat om gemakkelijk de omgeving te verkennen. Let op: De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Liften

Ol Fosse d'Outh 1, 6660

7.4GoedScore uit 141 reviews

aangenaam verrast!
Door Ellen op 06-01-2023

Een echt familiehotel! Vooral voor gezinnen met jongere kinderen (-12). Dagelijks (tijdens schoolvakanties) verschillende (gratis!) activiteiten mogelijk voor kinderen (en soms ook volwassenen ;-)). Van rotsklimmen, kabelbaan, lasershooten, begeleide wandelingen tot koekjes bakken, kaarsen maken, enz. Groot proper zwembad met glijbaan en kleiner (warmer) bad. Gratis toegang tot sauna. Fitness en wellness (die laatste is betalend). Leuk speelplein buiten en kleiner speeltuin binnen. Elke avond een show (zingen, goochelen). Ontbijtbuffet zeker in orde : verschillende broodjes, croissants, chocoladekoeken ... charcuterie, ontbijtgranen, yoghurt, fruit, ... en een spiegeleitje. Avondbuffet : Voorgerecht: Soep of groentjes. Hoofdgerecht: keuze tussen vlees of vis. Aardappelen of puree of kroketten. Dan eens rijst. Niet zo uitgebreid, maar wel in orde. Dessert keuze ts verschillende gebakjes en ijs. Prachtige omgeving! Heel rustgevevend

Echt genoten!
Door Peter op 01-03-2021

Goed hotel met zeer vriendelijk personeel. Propere kamer met goed bed. Wel wat verouderde badkamer. Lekker avondeten. En ontbijt ondanks Corona goed geregeld. We misten enkel een eitje. Mooi groot zwembad. We hebben ook dankzij het mooie weer echt genoten van het hotel en de omgeving. We gaan zeker nog eens terug!

zowel positieve zaken als negatieve punten
Door San op 13-08-2020

We zijn voor 1 nachtje naar het hotel geweest, in het verleden al enkele keren geweest
De kamer was mooi en ruim, maar geen airco. dit werd gemist. omdat het zo warm was hebben we 's nachts met open raam geslapen, maar we werden al gewekt om half 5 omdat de haan van het park besloot dat het tijd was. Daarom het raam maar terug dicht gedaan, ook al was dit puffen. De badkamer is maar klein. Voldoende berging. Koelkastje was wel handig geweest.
De bar: bestellen van het drinken ging niet zo evident, via qr code, maar niet iedereen heeft dit op zijn smartphone, er kwam ook geen ober kijken omdat het lang duurde en om te vragen of we hulp nodig hadden. De bestelde cocktails waren maar armoedig.
De maaltijden: het personeel tijdens de maaltijden was beleeft en hulpvaardig. het buffet stelde wel teleur, zowel diner als ontbijt. veel minder keus dan vroeger, minder overzichtelijk.
's morgens een teleurstelling omdat er geen warm water was, dus

Vayamundo Houffalize

Verouderd hotel met ongemotiveerd personeel
Door Fam. Obrie op 09-08-2020

We verbleven 4 nachten in dit hotel. Bij aankomst bleek men 2 aparte kamers voor ons gezin (met kinderen van 7 en 4) te hebben. Hierdoor apart moeten slapen, er was geen mogelijkheid voor een familiekamer.
De kamers zelf waren sterk verouderd en niet schoon (beschimmelde douchekoppen).
Het personeel in het restaurant en het terras was nauwelijks in beweging te krijgen. Zeer lang wachten op bestellingen, in sommige gevallen kwam de bestelling zelfs in zijn geheel niet omdat dit vergeten werd.
Kwaliteit van het eten in het restaurant was matig.
Hoewel de activiteiten rondom het hotel wel leuk waren voor de kinderen zouden wij dit hotel niet aanbevelen.

Sorry nooit meer!
Door Erik op 20-07-2020

Eerste keer en ook laatste keer.
Ontvangst vriendelijk maar kon weinig info geven.
Appartement is piepklein. Keuken ontbrak koffiezetapparaat. Na klacht zeer vuil toestel ontvangen. Keuken echt ontoereikend om wat te kokkerellen. Appartement, terras en keukenmaterialen waren zeer vuil om niet te zeggen smerig. Na klacht kregen we ander appartement aangeboden maar was eveneens niet proper.
Eten in restaurant was middel matig. Ober zeker niet vriendelijk.
Gezien Coronatijd verwacht je wel dat er meer aandacht wordt besteed aan hygiëne maar we hadden echt geen veilig gevoel. Op het terras zaten de mensen zeker geen 1,5 meter van elkaar. terrasstoelen werden na gebruik niet ontsmet. Er werd geen aandacht geschonken aan social distancing.
We zijn 1 nacht gebleven en naar huis gegaan. De directie had begrip voor onze klachten en beloofde terugbetaling.

Nooit meer
Door Els De Smedt op 18-07-2020

De flat is piepklein. Gedateerd. Totaal niet hygiënisch. Geen aanrader. Moest je boeken vraag naar de gerenoveerde kamers. Ons zien ze nooit meer terug. Personeel niet vriendelijk. Eten geld niet waard.