6.4VoldoendeScore uit 16 reviews

• BBQ toegestaan

Moulin de Rensiwez 1, 6663

Cabanes de Rensiwez

6.4VoldoendeScore uit 16 reviews

Schitterende ligging, gezellige inrichting.
Door Emiel Verhasselt op 28-02-2020

Een weekend met kinderen en kleinkinderen (11 personen, de jongste 13) hadden wij het centrale chalet bijna voor ons alleen. Gezellig ingerichte kamers en badkamers, mooie living met trap-rond-boom, open haard en gezellige hoekjes. Er zijn nog een 10tal kleinere chalets beschikbaar. In de omgeving kan je prachtige wandelingen maken langs het meer van Nisramont. Een negatief puntje : de wegen binnen het domein zitten vol kuilen. Bij regenweer echt vervelend.

omgeving prachtig, sanitair en wegdek zeer slecht
Door Nicole op 27-08-2019

Wij zijn vier dagen op deze camping met onze caravan geweest. Nadat je de grindweg met zeer diepe kuilen hebt overwonnen, vraag je je af waar je naar toe moet (geen bewegwijzering naar kampeerdeel) en rijd je via een smal weggetje naar boven zonder keer mogelijkheid voor caravan. Afijn, eindelijk een plekje gevonden. Sanitair is in deze prachtige omgeving een doorn in het oog! Het bestaat uit 2 felgekleurde bouwketen, waarin in de ene keet 5 douches zijn gestopt (waarvan er 2 verstopt waren) en in de andere keet de toiletten. Geen gelegenheid om je afwas te doen. Dus iedereen gebruikt hiervoor de douches, wat wellicht verklaart waarom deze verstopt waren met etenswaren.

Toch nog een redelijke beoordeling, omdat het echt een prachtige omgeving is! Ook de houten huisjes die erg ruim uit elkaar liggen, geven een leuke sfeer.

Romantisch
Door Tatjana Limpens op 15-06-2019

Romantisch, knus verblijf in een mooie omgeving. Leuke ontvangst, maar vooral heel ontspannend.

Schandalig slecht .
Door Chris op 27-05-2018

Zeer en dan ook zeer slecht dit mag men geen camping meer noemen maar een modderpoel waar verbouwd wordt en overal puin ligt.maaien doet men niet onderhoud heeft men nog nooit van gehoord en overal zie je vuur plekken wat en enorme schande. …Meer

Leuke huisjes!!
Door Remon op 19-10-2017

Moulin de Rensiwez bestaat uit een camping en een park met huisjes. Over de camping kan ik niets zeggen, wij hebben hier niet opgestaan. Wel hebben we reeds twee (2) keer gebruik gemaakt van het park met huisjes. Dit is zeker een aanrader! Het zijn allemaal houten blokhutjes met een houtkachel en een bad. Bij sommige huisjes zit een sauna en/of een hot tube. Het is erg gezellig en romantisch in de huisjes. Alle huisjes liggen midden in het bos. De prijs vind ik wel aan de hoge kant.

nooit of te nooit niet meer
Door Lieve J. op 12-09-2016

Rustige camping, ruime plaatsen. Maar: receptie bijna nooit bemand, elektriciteit viel regelmatig uit, gps-coördinaten op de website zijn fout, heel vieze afwasbakken (warm water niet aan de afwasbak zelf), zeer wisselvallige douches (meer koud dan warm), vies sanitair (het stonk er constant naar mazout), slechts 2 WC's bij de vrouwen waarvan er 1 kapot was....enzovoort. Kortom: véél te duur (€25,-/nacht) voor het geboden comfort! Ons zien ze nooit meer terug.