/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01450000-01459999%2FE1455579.jpg)
Chanteloup
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00590000-00599999%2FE597235.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00590000-00599999%2FE597240.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00590000-00599999%2FE597238.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00590000-00599999%2FE597237.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00590000-00599999%2FE597236.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Chanteloup voor je op een rij gezet:
Chanteloup
Wij hadden de familiekamer. Dat had 2 aparte slaapruimtes. Dat is met een gezin erg plezierig. De kamers waren erg schoon en de uitbaters waren vriendelijk (alleen Frans sprekend). Het ontbijt was erg goed en in de omgeving was prima. In de review moesten we een score geven aan een zwembad, maar dat is er uiteraard niet. Het is een B&B. Daarom een hoog punt gegeven anders klopt deze review niet meer.
zeer vriendelijke mensen lekker eten zeer rustig kortom alles wat een mens wensen kan
Un endroit idéal dans une superbe région ; un accueil chaleureux ; une maison où tout est propre et convivial ; une cuisine délicieuse, régionale et présentée avec beaucoupo de soin ... Tout ça, avec "le sourire de la crèmière" ! Bref, "Le Chanteloup" ... on y reviendra !
Chanteloup
Dit is één van de beste chambre d'hotes die mijn vrouw en ik ooit bezocht hebben. Uitstekende ligging, stilte, zeer netjes en een heel lekkere keuken. Uiterst vriendelijke eigenaars die alles in het werk stellen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. En 's avonds kun je er uitstekend tafelen, samen met de andere gasten. Uitstekend gelegen als uitvalsbasis om de Ardennen te verkennen. La Roche ligt vlakbij.
Que dire sinon que nous avons passé une super soirée de Nouvel An. Merci de votre acceuil ! Les chambres sont confortables et mignonnes, et d'une propreté irréprochable. Le repas : foie gras artisanal, filets de soles sauce piment, trou normand, filets de faisan aux figues et dessert.... franchement, nos papilles ont apprécié .... et les vins de chez Graffé Lecocq, notre palais s'en souvient encore .... Même si le patron a fait le tour de Belgique pour trouver une boulangerie ouverte le 1er de l'an, toute était parfait ! Très bon rapport/qualité/prix !
Dit is werkelijk een plaats om opnieuw naar toe te gaan. Thérèse en Henri runnen hun chambres d'hotes op excellente wijze. De slaapkamers zijn mooi ingericht, proper en ruim. Evenzo de badkamer. Over de keuken kan ik kort zijn : geen haute cuisine, maar een goede burgerkeuken : lekker, voldoende, mooi gepresenteerd en afwisselend. En er is geen betere manier om de dag te starten met het lekkere uitgebreid ontbijt. Thérèse en Henri doen er werkelijk alles voor om hun gasten te verwennen. Een aanrader.
Het complex
Totaal aantal kamers | 10 |