Villa Faro Durbuy
Wasmachine
Adresgegevens | Plateau du Soleil 39, B-6940 |
Villa Faro Durbuy
In een woord geweldig.
Fantastisch huis, mooi rustig gelegen , omheinde tuin , huis van alle gemakken voorzien. Echte aanrader
Geweldig met een hele grote G!!
Wat een heelijk huis, wij waren hier met 6 volwassene en onze hond.
Super schoon en alles is er, iedere avond in de jaccuzi en sauna, kortom dit is luxe!!
Heel mooi onderhouden huis met knap zicht, zwembad, jacuzzi en sauna!
Een topvakantiehuis voor 8 personen!
Rustige locatie!
We hebben heerlijk genoten van het zwembad met prachtig uitzicht! Ook de sauna en de jacuzzi waren zalig. Het huis is voorzien van alle luxe en heel erg netjes. De eigenaars zijn vriendelijk en alles werd correct afgehandeld. We komen zeker nog terug naar Villa Faro.
Net buiten Durbuy prachtig om te wandelen . Villa voldoet aan alles zoals omschreven schoon zwembad.
Kamers netjes
Wij waren met 7 personen en 1 hondje. (Ik, mijn man en onze twee kinderen van 8 en 11 jaar, mijn zus en mijn ouders.) Bij aankomst troffen we een keurig nette villa aan! Vier mooie ruime slaapkamers opgemaakt bij aankomst.
Het huisje beschikt over een groot balkon met een prachtig, vrij uitzicht op de heuvels van de Ardennen. Buiten staat ook nog een loungeset en heb je ook een groot terras. Er staat een jacuzzi onder het afdak, welke uitkijkt op de tuin, het fantastische zwembad en het vrije uitzicht. De tuin is geheel omheind, wat ideaal is met een hond. Onze kinderen hebben intens genoten van het mooie en grote zwembad. Wij van de jacuzzi en sauna. Als we niet wisten hoe iets werkte, dan hadden we contact met Fanny en/of Ronald en werd dit meteen opgelost. Al met al een prachtige villa in een prachtige omgeving met zeer vriendelijke eigenaren! Onze vakantie is voorbij gevlogen! Zeker voor herhaling vatbaar!