Sunclass Durbuy De Oranje Kabouter (nr. 49)

Sunclass Durbuy De Oranje Kabouter (nr. 49)
Sunclass Durbuy is een kleinschalig vakantiepark. De oranje kabouter (huisje nummer 49) is schoon, ruim en de bedden zijn uitstekend. Het huisje heeft een groot terras met een prachtig uitzicht op de vallei. Er zijn veel activiteiten te ondernemen in de (nabije) omgeving voor zowel jong als oud. De eigenaresse is zeer vriendelijk en behulpzaam. Nog nooit verliep het boeken van een vakantie zo soepel. Enige minpuntjes vonden wij de chillbank (anderen zullen die juist geweldig vinden) en de douche. Die werd wisselend warm/koud.
Onze 4e keer in de Oranje Kabouter en zeker niet de laatste! Alles wat je nodig hebt is er, gezellig en altijd schoon en verzorgd. Zaterdag: na het ontbijt een uurtje zwemmen en dan naar Baraque de Fraiture want er lag sneeuw, dus kindjes op de slee! Daarna borrelen bij brouwerij Achouffe en vervolgens heerlijk gegeten bij Ferme Houard in Bomal-sur-Ourthe. Zondag: ontbijt, weer een duik in het zwembad en uitgebreid geluncht in Durbuy. Nog een rondje door het stadjes en einde middag weer richting huis. We hebben weer genoten! Dankjewel Carry (eigenaar)!
Voor de tweede keer verbleven we in dit knusse kabouterhuisje. We hebben weer een fijne tijd gehad, mooie wandelingen gemaakt en we komen zeker terug!
Wat een geweldige bungalow. Een fijne en knusse (maar toch een ruime) bungalow waar je lekker samen kunt genieten van het geweldige uitzicht! Vanuit de woonkamer kijk je tegen de bergen van Durbuy. Met een fijne boswandeling kan je regelrecht naar Durbuy wandelen om lekker op het terras en pauze te pakken. Uitzicht en ligging een dikke 10.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Wlan internet | Beschikbaar |