Vakantie- en Wellnessdomein Dennenheuvel
We hebben de beste aanbieders voor Vakantie- en Wellnessdomein Dennenheuvel voor je op een rij gezet:
Vayamundo Houffalize
Liften
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Rue Mont-des-Pins 100, B-6941 |
Vakantie- en Wellnessdomein Dennenheuvel
Lang geleden dat er hier een review geschreven is dus hoogste tijd. Wij (gezin met kids van 4 en 7 jr) hebben enorm genoten afgelopen weekend. We zijn 3 nachtjes geweest, in een familiekamer. Lekkere bedden, alles schoon, badkamer groot en schoon. Lokatie prima. Ruim en kindvriendelijk.
Ontbijt was prima. Alles leg er!
Minpunten; ietwat gehaast personeel, gehorig hotel en bar en restaurant welke amper open waren. Mag aannemen dat dit door het personeelstekort komt waar ook de hotelbranche mee kampt.
Ik raad dit hotel zeker aan!
Het was geweldig. Touroperator heeft alles prima voor ons georganiseerd.Ze hebben ook een aantal keren contact met ons opgenomen op ons vakantie adres. Een dikke pluim.
Vakantie- en Wellnessdomein Dennenheuvel
Na annulering van onze eerste reservatie door ziekte, konden we het verblijf zonder kosten verplaatsen, alles was dik in orde , heel vriendelijk personeel, we gaan zeker terug , Met dank
De omgeving is prachtig als je van rust houd moet je daar niet naar toe gaan maar als je van mooie winkelstraatjes houd gaarne aan te bevelen.