7.8GoedScore uit 201 reviews

La Maison

7.8GoedScore uit 207 reviews

Fantastisch
Door pim Stigter op 03-03-2019

Een heerlijk hotel uit de 18de eeuw . Een beetje scheef maar dat heeft zijn charme. Een prima kamer met schoon beddengoed, schone badkamer en wc. Prima ontbijt. En het diner was heerlijk. We gaan er zeker nog terug!!

Prima hotel voor een prima prijs
Door Eline Smit- Wallaart op 11-02-2019

Via vakantie veilingen heb ik 4 kamer geboekt voor een kleine prijs. De aankomst was prima, de eigenaar kon onze 4 kamers bij elkaar op de 3e etage faciliteren. Dat was, gezien ons gezelschap met kleine kinderen, super. Het hotel is klassiek. Je ziet dat men bezig is geweest het op te knappen. Alle muren en vloeren zijn scheef maar dat hoort ook wel een beetje bij een dergelijk oud gebouw. De kamers waren ruim en de bedden prima. Op 1 kamer waren de bedden wel wat kort voor een volwassene maar de kinderen hadden daar geen last van. De badkamer met bad was wel aan renovatie toe. We hebben niet gegeten in het hotel, daar kan ik niets over zeggen. Al met al waren wij tevreden over ons verblijf in dit hotel!

Fantastisch
Door Pieter Beers op 23-12-2018

3 dagen in hotel La Maison gelogeerd bij het echtpaar Roel & Vanessa . Een prachtig hotel wat veel sfeer en warmte uitstraalt. Gelegen aan een prachtig sfeervol plein. Netjes ontvangen door Roel , die ons naar de kamer verwees, met twee aparte grote bedden de kamer die ruim voldeed aan onze wensen. Het diner was voortreffelijk (a la carte met ruime keus) . Met liefde en passie samen gesteld door Roel ( gediplomeerd kok) .Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, daarom zou ik het een ieder aan willen raden! Het ontbijt was uitgebreid en van alles wat een goed ontbijt moet hebben was het ruim voorzien. Daarvan genoten in een ontbijt zaal zoals we die nog niet eerder zijn tegen gekomen . Prachtig !!! Het echtpaar doet er werkelijk alles aan om het hun gasten het zo goed mogelijk naar hun zin te maken , vraag het hun en ze regelen het voor je. Ga niet met een vergrootglas iets zoeken en achter hun rug om azijnzeiken , dat verdienen ze niet !!

Charmant "herenhuis" maar niet nogmaals
Door Bettina op 25-11-2018

Gastheer heeft weinig begrepen van klantvriendelijkheid. Hij zal het niet kwaad bedoelen maar hij komt nukkig over. Receptie is nooit iemand te vinden en de hele dag hoor je te harde zwaarmoedige klassieke muziek. ( maar oke das een kwestie van smaak) Kamer was zeer stoffig. Boven op de kast was nog nooit iemand met een doekje geweest. Ook wc was bij aankomst niet schoon. Was volgende dag wel gedaan na een aantekening van mij op een daarvoor bedoeld kaartje. Matras was zeker niet vlekvrij en op mijn molton vond ik haren terug in een kleur die niet de mijne zijn. Verder vonden wij het ontbijt veel te duur voor wat je er voor kreeg. Diner was een stuk beter en de gastvrouw is ook veel vriendelijker. Jammer met een paar kleine aanpassingen zou het een veel beter cijfer kunnen krijgen.

Voor herhaling vatbaat!
Door F.G. Wierbos-Klein Wierbos-Klein op 01-11-2018

Wij hebben 2 nachten tot volle tevredenheid bij u doorgebracht. Wij kunnen ons ook niet vinden in de klachten van sommige anderen. Kamer 24 zou klein zijn? Wij hadden kamer 23, die volgens ons dezelfde afmetingen had en wij vonden deze kamer heel ruim. De badkamer was misschien niet zo groot, maar groot genoeg. Wanneer je voor een paar euro een kamer boekt voor 2 nachten en je neemt ontbijt erbij, dan ben je nog goedkoop uit. U hebt helemaal gelijk Vanessa! Wij vonden het een prachtig gebouw, vooral de ontbijtzaal was prachtig. Het eten was prima. Ik heb nog nooit zo een lekkere champignonsoep gehad ( ik houd helemaal niet van champignons). Verder vinden wij uw reacties op de reviews leuk! Ga zo door!

volgende keer op zoek naar een ander hotel
Door C.B. van Oost op 30-09-2018

Een perfecte locatie midden in de Ardennen. Ook het gebouw op zich is een statig pand. Het verblijf was goed behalve het ontbijt. Dat rechtvaardigt zeker niet het bedrag van €15,95 Dat was niet meer dan minimaal. De gebakken eieren waren gebakken in visolie, nou niet bepaald erg smakelijk. Ook het diner à raison van € 37,95 pp is veel te hoog. In de omgeving zijn diverse gelegenheden te vinden waar je voor een 3-gangen diner €19 tot €23 betaalt.

Huisdieren

Room service