Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Les Thermes de Spa
Advertentie

Les Thermes de Spa

6.5Voldoende

Score uit 9 reviews

0.5km van centrum

Op vakantie geweest naar Les Thermes de Spa?

Review schrijven

 • 10Erik29-12-2018

  Top relaxen !

  Zeer goed kunnen relaxen. Thermen in de ware zin van het woord, zonder de vele ‘bling bling’ die je in vele andere zogenaamde wellness centra aantreft.

  Rapporteren

  december 2018

 • 3Petra24-08-2018

  Geen waar voor je geld...

  Als je de sauna’s in NL gewend bent stelt dit niet veel voor. Het is een groot mooi zwembad met boven 1 sauna, stoombad en wat baden(aan onderhoud toe). Geen fijn restaurant maar een afhaalcorner(?). Uitzicht is wel prachtig. Ik was er met 3 uur echt wel klaar mee. Jammer.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2018

 • 1Gea04-08-2017

  Vreselijke ervaring

  Ontzettend onvriendelijk personeel zeker wanneer ze horen dat je Nederlands bent. Een dure aangelegenheid voor weinig. Geen aanrader en al helemaal niet met kinderen.

  Rapporteren

  augustus 2017

 • 2Nona23-02-2017

  Zeer onvriendelijk, en vol met mensen

  Zeer onvriendelijke baliemedewerker met half lang blond haar. Gedurende het weekend is het huren van een badjas absoluut niet mogelijk. DeZe informatie is niet op de site vermeld. Dit kan alleen tegen betaling van een behandeling. Prima dachten wij. Oeps alles is volgeboekt, dus de enige mogelijk om een badjas te huren is afzetten van de consument... ��u moet er een kopen, tegen betaling van 50 euro ��.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in februari 2017

 • 5jeannetterem25-01-2015

  een veredelt zwembad

  er worden te veel mensen toegelaten dus geen zit of ligplaatsen genoeg

  Rapporteren

  Gereisd met partner in januari 2015

 • 4m_j_brink198529-05-2014

  Doet de naam 'Spa' geen eer aan...

  Het oogt van de buitenkant allemaal erg fraai, maar van binnen viel het ons behoorlijk tegen. Het complex ligt bovenop een berg(je). Je kunt via een glazen lift (al een attractie op zich) naar boven of met de auto aan de achterzijde parkeren. Parkeer- / entreeprijs is schappelijk, maar de inbegrepen faciliteiten zijn karig te noemen. Het is eerder een groot zwembad met beperkte sauna faciliteiten (slechts een houtsauna en een Turks stoombad). Badkleding is verplicht, al is er een klein afgescheiden gedeelte waar de zwembroek uit mag. Het oogt allemaal schoon, maar het stoombad was behoorlijk sleets. De winst wordt waarschijnlijk gehaald aan een breed assortiment massages etc. Veel keuze op dat vlak, maar erg duur.

  Pluspunten? Genoeg ligbedjes en het personeel ziet erop toe dat die niet 'gereserveerd' worden met handdoeken etc. Het was niet erg druk, dus voldoende privacy. Lekkere en complete lunch voor schappelijk bedrag. Helaas kunnen de pluspunten de rest niet compenseren. Jammer!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in mei 2014

 • 5tanja09-03-2014

  Viel tegen

  Vol verwachting gingen we naar binnen bij de ingang lijkt het heel wat maar helaas een tegenvaller het is eigenlijk een zwembad met een sauna en een stoombad met kleding en een sauna zonder kleding waar je word+ begluurd door oude mannen niet zo fijn.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2012

 • 4Acailleux20-02-2014

  Lekker ontspannen

  dagje lekker ontspannen dat doet Deugt :p

  Rapporteren

  Gereisd met partner in februari 2014

 • 5hans de werker07-08-2013

  Zal wel

  Niet echt mijn ding hou meer van een zwembad en douche. Hahaha is persoonlijk.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juli 2013