Camping Polleur
We hebben de beste aanbieders voor Camping Polleur voor je op een rij gezet:
Over Camping Polleur
CampingOlympia
CampingSpa d' Or
Camping
Camping Polleur
Welkom bij Camping Polleur, een familiecamping gelegen in de prachtige Belgische Ardennen. Gelegen aan de rivier de Hoëgne biedt onze camping voor elk wat wils. Kies uit ons ruime aanbod aan verschillende accommodaties, van basic tot luxe, of geniet van onze kampeerplaatsen. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk Belgisch biertje of een diner. Op warme dagen bieden wij verfrissing in ons zwembad met een glijbaan van 32 meter lang. Voor nog meer plezier bieden wij tijdens het hoogseizoen een uitgebreid animatieprogramma aan met activiteiten zoals een knutselprogramma, sporttoernooien op ons voetbalveld en bingo-avonden. Maar dat is niet alles! Het hele jaar door bieden wij een outdoorprogramma aan, georganiseerd door Spa Adventure. Ga mountainbiken door de prachtige bossen, klim en klauter in ons High Rope Parcours of tokkel vanuit ons 18 meter hoge Treehouse. Voor degenen die er graag op uit gaan, is er in de omgeving genoeg te doen. Bezoek een musea, grotten of kastelen. Ook bent u binnen 40 minuten al bij plaatsen zoals Luik, Maastricht en Malmedy. Een supermarkt ligt op 10 minuten rijden van de camping in Theux of Spa.
Op Camping Polleur in de prachtige Ardennen vinden vakantiegangers een waar speelparadijs voor kinderen, vol met activiteiten zoals klimmen, wandelen en mountainbiken. De natuurlijke schoonheid van de omgeving is adembenemend, en er is altijd wel iets te beleven. Daarnaast wordt de hygiëne op de camping gewaardeerd, iets dat duidelijk verbeterd is na feedback. De verbeterde schoonmaak draagt bij aan een aangenamer verblijf. Ook het eten in het restaurant wordt als lekker ervaren. Kortom, Camping Polleur biedt genoeg vermaak en comfort voor een memorabel verblijf in de Ardennen, mits je niet te veel verwacht en openstaat voor de avonturen die de omgeving te bieden heeft.
Fietsverhuur
Skigebied: 12000m
Skilift: 12000m
Treinstation: 3200m
Adresgegevens | Route du Congres de polleur 53, 4910 |
Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.