Vakantiehuis Groepsaccommodatie La Petite Montagne
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
- joshebben17-07-2011
Prachtige ligging
Voor ons de tweede maal naar dit vakantiehuis in Chodes bij Malmedy.Het huis is eenvoudig maar netjes ingericht,maar daar is de prijs/kwaliteitverhouding ook naar.De beheerder woont er zowat naast en met al je vragen of adviesen staat hij je graag te woord. We waren er met een familiegroep van 17 personen en hadden er alle ruimte.De ligging van La Petite Montagne is werkelijk top,vlakbij prachtige wandelroutes en in een mooie omgeving.Wij gaan er zeer zeker nog eens een keer terug.
- rina de jong20-07-2010
voor herhaling vatbaar
La Petite Montagne is een heerlijk groephuis. 8 ruime slaapkamers. Grote keuken met 2 keukenblokken. Heerlijke tuin met uitzicht zo wij in de randstad niet hebben. Mooie wandelingen gedaan. Het challange parcour met groten en kleinen was een belevenis om nooit te vergeten. Speleologie wordt de eerstkomende spreekbeurt voor alle kinderen op hun school. Kortom een geweldige vakantie met Opa en Oma en iedereen die daarbij hoort. ennnnnnnnnnnnn 14 dagen waren veel te weinig.
- Luc van de Panne24-09-2008
Ruim, Betaalbaar en in een prachtighe omgeving
We zijn hier met onze familie geweest. Het is niet luxe, maar je hebt alle ruimte op de slaapkamers, voldoende sanitair en warm water. Een luxer huis zal wel een sauna en solarium of zoiets hebben, maar wie zit daar nou op te wachten als je een weekend met de hele familie in een leuk en goed huis kunt zitten. Wij hebben voor volgend jaar al weer geboekt.
Vakantiehuis Groepsaccommodatie La Petite Montagne info
- CafeNiet beschikbaar