Ramada Plaza Liège City Center

We hebben de beste aanbieders voor Ramada Plaza Liège City Center voor je op een rij gezet:
Ramada Plaza Liège City Center
Een prachtige tuin en mooie bar, uitstekende overall service. We komen graag nogmaals terug.
Met het hotel als zodanig is niets mis maar met de informatie op de website van het hotel des te meer. Daar staat dat het 15 minuten lopen is vanaf station Guillemins. In werkelijkheid is dat 45 minuten (het is 15 minuten vanaf station Palais). Ook staat er dat het hotel in het historische centrum ligt. Pertinent onjuist, zeker 15 minuten lopen. Wij hadden een boeking met een gratis drankje bij aankomst in het hotel. Op de bon die wij daarvoor kregen, stond dat die uitsluitend geldig was bij een maaltijd in het restaurant. Hadden wij deze misleidende informatie vooraf geweten, dan hadden wij dit hotel zeker niet geboekt. Bovendien is er door deze informatie sprake van oneerlijke concurrentie met andere hotels. Wij hebben het hotel op de onjuistheid van de informatie gewezen wat echter geen aanleiding was die te veranderen. Er is dus geen sprake van een 'vergissing'.
Groot minpunt van dit hotel is dat de temperatuur op de kamer niet te regelen valt. Midden in de winter was het er zo'n 25 graden. Voor een koukleum wellicht plezierig, maar ons reisgezelschap heeft beroerd geslapen door de hitte. Had midden in de nacht wel een verkoelend drankje gelust. Helaas is er geen koelkast of minibar.
Pluspunten 1. op iedere kamer een waterkoker + thee en oploskoffie 2. de bedden liggen lekker 3. het ontbijtbuffet is prima 4. stevige straal water uit de douche, met de waterdruk is niets mis 5. de ligging is OK. Een kwartiertje lopen vanaf treinstation Liege Palais

Ramada Plaza Liège City Center
De kamer is ruim. Badkamer heeft onderhoud nodig; de afvoer van bad én wastafel dient schoongemaakt te worden. Ontbijt is lekker, alleen jammer dat er op de fruitschalen slechts peren en rotte appelen liggen. De invalideparkeerplek op de binnen parkeerplaats is niet te gebruiken, want zit op een slecht bereikbare plek. Op de menukaart van het restaurant staan slechts 7 gerechten (vis, vlees en vegetarisch). De gerechten zijn veel te duur voor hetgeen je er voor krijgt.
Je moet er een beetje van houden, van het verwaarloosde karakter van Luik, maar wat ons betreft heeft het wel wat. De ligging is dan ook goed. Ontbijt viel tegen, geen lokale producten en relatief weinig keuze, uitwisselbaar met willekeurig ander hotelontbijt. Voor 15 euro pp verwacht ik meer. Samen met de parkeerkosten en kosten van ontbijt is het toch redelijk duur allemaal, 254 euro voor 2 nachten inclusief toeristenbelasting. Boxspring niet helemaal waterpas, daardoor continu het gevoel dat je uit bed rolt.
Het complex
Totaal aantal kamers | 100 |