Op vakantie geweest naar Le Château de Saint-Nicolas?
Overzicht
Score uit 2 reviews
- 10Eten
- 9.5Kamers
- 9.5Prijs/kwaliteit
- 9.5Service
- 9Ligging
- 6Kindvriendelijk
We hebben een aantal aanbieders voor Le Château de Saint-Nicolas voor je op een rij gezet:
Beoordelingen
Sorteren:
- 10L&AM18-05-2012
ideaal voor 1 à 2 nachten te logeren
-zeer mooi landhuis met authentieke meubelen -met veel smaak ingericht -comfort is in orde -ontbijt is eerder eenvoudig maar gezellig -zeer vriendelijk
- 10Eten
- 10Kamers
- 10Prijs/kwaliteit
- 10Service
- 10Ligging
Gereisd met partner in mei 2012
- 9Cor-Jan02-06-2009
Luxe / Romantich hotel met gastvrij personeel
Afgelopen weekend (30-05-2009) 1 nacht geweest. Waren pas rond 22.00 aanwezig, maar na ontvangst konden we nog prima bestellen uit de bar (was dicht). Er was zelfs keuze tussen een douche of een bad. Is een gerenoveerd landhuis met oude stijl elementen, maar nieuwerwetse kozijnen, baden, bedden etc. Prima voor elkaar, ook voor trouwerijen oid. Mooie omgeving direct rond het landhuis, het stadje St Nicolas is een vervallen oude voorstad van het even zo troosteloze Luik, niet aan te raden. Zorg wel dat je Engels en/of Frans spreekt want 25 km buiten nederland sprekt het personeel het niet
- 6Kindvriendelijk
- Huishoudelijke apparatuurKluis, TV
Overige faciliteiten
- Room ServiceAanwezig
- Overige servicesWasserette
- AdresFerdinand Nicolay, 227 4420(toon op kaart)
- E-mailadres
- Website