Chalets Coo

Populair
Chalet
België
Luik
Coo

Wat zeggen bezoekers over

Coo

51 reviews

8
Mooie watervallen
Door Monique op 20-08-2017
Gereisd met jonge kinderen

De watervallen waren mooi om te zien. Indrukwekkend, al dat water. De trap naar beneden bij de watervallen is niet heel groot en goed te doen. Het dorpje is verder een gezellig toeristisch plekje.

9
Coo met Plopsa en gezellige restaurants
Door 3 Musketiers op 30-04-2017
Gereisd met vrienden

Maar 2,5 uur rijden vanuit Utrecht en echt helemaal buitenland. Veel te doen, fietsen, wandelen, grotten bekijken, kanoen en natuurlijk PlopsaCoo, het attractiepark van Kabouter Plop voor jonge kinderen.

8
voor herhaling vatbaar
Door fientje op 27-02-2017
Gereisd met jonge kinderen

We bezochten Coo n.a.v. ons bezoek aan Plosa-Coo. Was gewoon perfect. We hadden een hotelletje geboekt aan het dorpsplein en van daaruit konden we te voet naar het park. Na een leuke dag daar, keerden we terug naar het hotel waar ons een lekkere maaltijd wachtte. Geen lange autorit, gedoe met parking, ... Coo is een gezellig klein dorpje met mooie watervallen. Er zijn verschillende eet- en drankgelegenheden. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Plosa of een kanotocht.

8
Leuk dorp, je kan er heel mooi wandelen.
Door M. Wafelaar op 23-07-2015
Gereisd met partner

Voor de kinderen is Plopsaland om de hoek.

9
Veel sportieve activiteiten en Plopsa voor kids!
Door Rik S. op 03-05-2015
Gereisd met vrienden

Prima bestemming om met gezin of vrienden sportief bezig te zijn. Je kunt Quad rijden, wandelen, fietsen, noem maar op. Met kleine kinderen ga je natuurlijk naar PlopsaCoo en daarna even wat eten of drinken in een van de restaurantjes om de hoek.

7
Coo, prachtige omgeving
Door Henk en Cindy op 20-04-2015
Gereisd met partner

Mooie watervallen en natuur. Prachtige omgeving om heerlijk tot rust te komen. Voldoende eetgelegenheden. Klein maar fijn!

Plopsa Coo heeft helaas de zetellift en bobsleebaan in hun park opgenomen waardoor het voor alleen volwassenen een erg dure entree is voor hooguit 3 attracties die je kunt bezoeken. Jammer dat deze 2 oeroude traditionele attracties horende bij Coo, niet meer los van het park toegankelijk is.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.