Bütgenbacher Hof

We hebben de beste aanbieders voor Bütgenbacher Hof voor je op een rij gezet:
Bütgenbacher Hof
Kan geen mening geven over het hotel, wij hebben via vakantiewebsite in het "bijgebouw" 2 nachten geboekt.
Uitstekend hotel met professionele en toch relaxed vriendelijke en persoonlijke benadering. Middenin het (rustige)dorp gelegen. Onlangs verbouwd/gerenoveerd want alles zag er nieuw en fris uit. Omgeving (Hoge Venen) prachtig om te wandelen. Het is geen "budgethotel" maar alles is piekfijn in orde. Halfpension is ook de prijs waard. Heerlijk om na lange wandelingen aan tafel te gaan voor een lekker diner. Geen overdreven sjiek en ook jongere mensen onder de gasten.

Bütgenbacher Hof
Voor ons is het plaatje hotel+restaurant+welness volledig af!!! Wij komen hier al verschillende jaren en elke keer fantastisch goed!!! Het hele team is super professioneel, voor ons is het zoals thuis komen!!! Ik wil nogmaals het hele team bedanken voor ons gastronomisch weekend!!! Bedankt Jennifer, Thursten, ...!!!
Rustig gelegen, dicht bij het stuwmeer, goed voor vlakke wandelingen. Mooie kamer, mooi restaurant en zeer lekker eten. Bediening in stijl. Prachtig binnenzwembad, mooie sauna, stoombad en fitness. Vriendelijk onthaal, ook in het Nederlands. Wel niet het goedkoopste hotel(265euro pp. Voor het gastronomisch weekend), maar prijs-kwaliteit is dat inorde.
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |