Bed & Breakfast Emily's Place
We hebben de beste aanbieders voor Bed & Breakfast Emily's Place voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Sportfaciliteiten
- fam. ten Brink06-04-2015
- Sigrid Van Grimbergen05-11-2012
Absoluut een aanrader!
Emely's Place is een mooie en gezellige B&B. Vriendelijke, gastvrije en persoonlijke aanpak. Leuke babbels met de gastvrouw en haar echtgenoot. Piekfijne kamer met moderne en praktische badkamer. Een fantastisch en heel uitgebreid ontbijt. Verwend worden van begin tot einde. Veel tips en ideeën. Ruim huis met veel lichtinval. Warm en smaakvol interieur. Heel aangename sfeer. Authenticiteit.
- Stéphane, Ann, Fleur & Wout24-07-2011
Aanrader !
We werden zeer goed opgevangen, onmiddellijk het thuisgevoel. De kamer was super. De kinderen hebben genoten van de aandacht van de gastvrouw (en de poes). Zeker een aanrader als uitvalsbasis om Limburg te ontdekken. Goede tips gekregen wat restaurants betreft, uitstappen, etc. De tips die wij kregen waren stuk voor stuk top ! Wij komen zeker en vast terug.
- peter en greet en ouders30-04-2011
authentieke B&B waar gast koning is
wij deden met ons 4 het 3-daags fietsarrangement en het was top: goed en warm onthaal, lekker ontbijt, kraaknette ruimtes, oprechte bezorgdheid toen een van ons is gevallen, goede culinaire tips,.. het feit dat we zeker nog eens terug gaan zegt wellicht genoeg?!
- peter en greet ( + ouders ) uit anzegem30-04-2011
authentieke B&B waar gasten koning zijn
we gingen met zijn 4'en naar Emilia haar b en b en werden aangenaam verrast door haar hulpvaardigheid, haar lekkere ontbijt, haar oprechte bezorgdheid toen één van de gasten was gevallen, de lekkere tips,... teveel om op te noemen het feit dat we zeker nog eens teruggaan zegt wellicht genoeg?!
- Beaufort Sandra25-03-2011
- TVBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
Maaltijden
- Telefoonnummer+32 11821250