Vakantie Neerpelt

Spacious Villa in Neerpelt near Welvaart Marina

Hoevetoerisme Op 't Zand

De zandberg Vakantiewoning
Neerpelt
Kathleen en Arkan baten deze zeer gezellige B&B uit. Wij zijn 2 nachten gast geweest en voelden ons erg verwend. Zeer uitgebreid , zalig, goedverzorgd ontbijt. De ligging is perfect om in de omgeving te wandelen en fietsen. In de kamer liggen gidsen over de omgeving, fietsroutes. Er is een mooie tuin. Een 10+ !
Uitstekende plek om met kinderen naartoe te gaan. Ook het binnenzwembad is heel erg mooi!
De routes van het bekende fietsroutenetwerk lopen door Neerpelt. Vaak langs het Kanaal Bocholt-Herentals. De omgeving is echt Vlaanderenland, rustig, ruimtelijk en ideaal voor fietsroutes. Even stoppen in Neerpelt: vriendelijk dorp. We zagen een mooi kapelleke in Herent (is een dorp in de gemeente Neerpelt). Hier zou Willibrordus in de 8e eeuw al een kapel hebben gebouwd.
leuke tijd gehad met het muziekconcours.. uit elk eurpees land een koor. Leuke hostess.. (inez) en vriendelijke mensen. Veel georganiseerd. incl stadswandeling en parkwandeling. mooie omgeving.