De camping ligt heerlijk in de natuur. Ontvangst niet echt vriendelijk. Niet te groot en de plekken zijn ruim. Wij stonden naast het hek van de weg. Het is een doodlopende weg naar de camping dus geen doorgaand verkeer. Helaas is het in het weekend erg druk met wandelaars en fietsers dus constant startende en komende auto's langs het hek. Tip, ga verderop staan. Het sanitair is mooi en schoon. Wel met elektronische sleutel. Goed gegeten in het restaurant. Erg mooie ruime speeltuin die ook gebruikt wordt door bezoekers van het restaurant. Je kunt goed om de speeltuin heen staan als je daar zicht op wil houden. Ook wat plekken rond het water. Honden welkom. Vanaf de camping kun je mooi fiets- en wandeltochten maken.
Wij komen hier heel graag. Na een carrière vol stress komen wij hier optimaal tot rust. Het personeel is super vriendelijk. Zowel Rosita, haar partner, als het personeel in het restaurant, allen vervullen ze uw wensen met een glimlach. Ook de poetsvrouw geniet van mijn babbeltje. Want ja, die doet ook haar job super! Altijd even proper in het sanitair! In het restaurant is er veel keuze en altijd even lekker! Voor ons 5 sterren. Onze buurman had zijn vaste plaats in Luxemburgse te camperen, maar op ons aanraden is hij ook al in Zavelbos geweest. Hij was ook heel positief. Dus voor ons is dit ECHTE VAKANTIE en GENIETEN…
Wij hadden glampingtent 3 gereserveerd. Bij aankomst bleek dat de ligging niet klopte met de plattegrond. Veel schaduw en helemaal geen groen rond de tent. Het was moeilijk om te switchen, want dan moesten alle bedden opnieuw opgemaakt worden. We hebben ons hier bij neergelegd. De volgende dag roken wij de composthoop die op 2 meter afstand was met de nodige geuren en zagen we 2 aanhangkarretjes naast de tent van werklui. We hebben hier bij thuiskomst nog een klacht over ingediend, maar hier wordt niks mee gedaan. De tenten waren ook lang niet alle 5 bezet, dus dat zegt genoeg. Mooie omgeving, maar nooit geen camping Zavelbos meer voor ons met deze slechte service. Een compensatie voor de compostluchten en een plattegrond waar een ander beeld geschetst is had op zijn plaats geweest.
De taverne bij de camping is heerlijk! We hebben er meermaals gegeten en het eten was steeds super! Voor de eerste keer ook zavelstokjes gegeten, heel lekker, we kenden het hiervoor niet. De camping ligt ook in een bosrijke omgeving, zeer leuk om te wandelen. Het personeel was ook steeds vriendelijk en behulpzaam. We keren zeker een keer terug!
Prachtig sanitair gebouw, beetje kinderachtig om 0,50 eurocent te rekenen als je nieuwsgierig bent naar de luxe badkamers; voor de nieuwsgierige onder ons; dit zijn meer ziekenhuis badkamers, veel hulpmiddelen, groot ligbad en sfeerloos! Veel geluid van de weg. Camperplek naast chemische stortbak is geen succes als je buiten wilt eten dus vermijd plek 154. Taverne beetje erg op elkaar zitten en bediening erg trubbelig en onvriendelijk behalve het meisje uit de keuken die kwam vragen of we mayo wilde. Het carbonado stoofpannetje lekker maar geen 18€ waard. Tip geef je collega’s geen kritiek en zeker niet als er gasten zijn!
Leuke camping, vriendelijke uitbaters, heel mooi en verzorgd sanitair met sepkey. Goed restaurant, meteen de bossen in voor mooie wandelingen en fietsen. Mooie visvijver op de camping en vlakbij forel visput. De donderdag markt in Genk is zeer groot en goede shopping.wij hadden hier voor 3nachten geboekt, maar zijn er nog 5 extra dagen verbleven.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |