Wij hebben 4 nachten met onze caravan op een ruime plek bij Jocomo gestaan. De ontvangst in het keurige receptie gebouw was hartelijk. We troffen het vrij goed met het weer en hebben heerlijk gezwommen in het zwembad. Ligbedden waren beschikbaar op de ligweide. Op één avond werd een poolparty georganiseerd door de enthousiaste mensen van de animatie, met een glas warme chocolademelk toe. Onze kinderen van 11 jaar en 15 jaar vonden het heel leuk. Het sanitair was heel schoon, de douches lekker warm. Wij raden deze camping zeker aan.
Mooie entree, vriendelijk personeel, mooi bos, leuke visvijver, roeivijver, speeltuin en voetbalveld. Minpunten zijn de hoeveelheid blaffende honden, vies sanitair en luidruchtige campinggasten. We zouden hier niet nog een keer heen gaan.
Gereserveerd voor 100m2, dat is helaas maar 70m2. Wel betaald ervoor. Dus check je plaats alvorens alles op te zetten. De animatie wordt geleid door jongeren die zelf nog kind zijn, wij zijn dan ook van mening dat de leiding eerst een opvoedcursus nodig heeft, zij menen dat ze zomaar gezag van ouders kunnen ondermijnen. En dan ook nog hun eigen regels opstellen en bijstellen als het in hun voordeel staat zodat ze zomaar een kind kunnen weigeren. Heel fout en natuurlijk huilende kinderen. De camping is verder een 'sjengen'camping. Als buiten staander hoor je er niet bij en wordt je overal vies voor aangekeken. En dan hebben we het over de caravan/tentenweide kant. De taverne kun je prima eten maar ook daar 'eigen' volk eerst. Vraag je om te reserveren is niet mogelijk, ga je de dag erna extra vroeg is alles vol gereserveerd terwijl dat niet mogelijk was? Ook daar eigen regels worden naar eigen belang herschreven. Zeer jammer.
Echt een hele leuke aankomst gehad, vriendelijke receptionist die ons de weg wees. Mooie camping ook, vooral als het goed weer is. Helaas was de hygiëne van het sanitair vreselijk - welk moment van de dag ook - we konden geen toilet vinden zonder remsporen. Zelden zoiets gehad op een camping.
Een heel fijn verblijf gehad op Jocomo Parc. Erg vriendelijk ontvangen door de eigenaar, die al voor ons vertrek belde, hoe laat we dachten te arriveren, zodat hij klaar kon staan om ons te ontvangen. Nog nooit ergens eerder mee gemaakt, dus al meteen positief verrast! We stonden aan de rand van het kampeerterrein, "tegen de grote weg", maar daar hebben we helemaal geen last van gehad. De camping is erg netjes en goed onderhouden. Heel rustige camping, ook 's avonds en 's ochtends, wat ook prettig is voor de kinderen die in een tentje bij de caravan sliepen. Man en zoon hebben lekker kunnen vissen op de visvijver. Het toiletgebouw is netjes en we hebben niet een keer in de rij hoeven staan om te douchen. Er is veel te zien en te doen in de omgeving en bij de receptie zijn ze erg vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker nog een keer terug!
De entree is al mooi. De kampeerplaatsen zijn voor ieder wat wils.Zeer ruime plaatsen met o.a. ook privé sanitair. 16 Ampère stroom. Mooi sanitair gebouw dat diverse keren per dag schoon wordt gemaakt. Als er toevallig een viezerik voor je is geweest ligt het niet aan het schoonmaken. Dat ligt aan de camping gasten zelf. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het netjes achterlichten van de sanitaire ruimte. Mooi zwembad voor groot en klein met met genoeg ligbedjes. Grote visvijver, taverne, frituur. De bakker staat elke dag met verse broodje bij de receptie.Bosrijke omgeving met schitterende fietspaden.Dus voor ieder wat wils. Wat wil je nog meer.Voor die prijs met al die voorzieningen kun je in NL kamperen bij de de boer.Al met al is het een Top camping.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |