5.4MatigScore uit 34 reviews

Roompot Park Eksel

5.4MatigScore uit 34 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Mission Impossible is de juiste naam voor dit park
Door Daan op 31-10-2023

Wij hadden een huisje achter in het park, dit lag bijna op de snelweg, extreem veel geluidsoverlast, ook vliegtuigen die af en aan vliegen, van interieur huisjes is weinig positiefs te melden, heel donker en hout hout en nog eens hout. matrassen ronduit slecht en smal, raam of deur open nachts voor ventilatie niet te doen door de herrie van het verkeer, klagen heeft geen nut iedereen in het park beseft dat dit een mission impossible is!!!!!!!

Vreselijk geluidsoverlast slechte bedden klein!!!
Door Ed op 07-10-2023

Wat een vreselijk park, als je aankomt rijden denk je gaaf mooie witte huisjes, echter bij het uitstappen realiseer je dat dit een slecht idee was om te boeken. Huisjes liggen op een steenworp afstand van de drukste snelweg van België. Decibelmeter geeft continu 55-80 decibel aan, een normaal gesprek met buiten zitten is onmogelijk. Het park ligt ook nog dicht bij militair vliegveld F16 vliegen af en aan, 160 decibel. de huisjes zien er binnen uit als een soort houten kist, minimaal en spartaans, ruimte tussen bank en eethoek 50 cm, douche te laag dus gebukt douchen, matrassen 70x 190 cm dus smal en klein en van vreselijke kwaliteit rugpijn binnen 2 dagen gegarandeerd.

Heerlijk rust aan de boszijde
Door Soraya op 03-04-2023

Mooi ruim park. Is nog zo nieuw dat je weinig privé hebt. Als het regent lopen de gasten over jouw terras omdat de paden dan vies zijn. Ligt aan een klein bos, leuk boor kinderen en honden. Veel parkeerruimte voor elektrische auto’s en invalide. Meerdere supermarkten in de buurt en goede restaurants (wel reserveren) de meulen of het notariaat. Maar ze zijn deuk aan het afbouwen van het bijgebouw(supermarkt, restaurant en buiten terras) Schoonmaak kan iets beter. Of ik ben te pietluttig. Stof op het hoofdboard, spinnenwebben, en mis de echte dweil ipv doekje. Ondanks dat ik vind het een aanrader.

Roompot Park Eksel

Rustig verblijf
Door Gerben Van Severen op 25-02-2023

Rustige omgeving, mooie en goed uitgeruste bungalows Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Heerlijk tot rust gekomen in mooi ingericht huisj
Door niko op 18-01-2023

Weekend vertoeft . Zeer mooie en goed ingerichte huisjes

Wij komen terug
Door Vranken Wendy op 25-11-2022

Goede vriendelijke ontvangst in het service point. Ook de werkmannen en poetspersoneel is vriendelijk. Mooie huisjes met voldoende keukenmateriaal om zelf te koken. Goede bedden en kussens. Een beetje jammer met het zicht al op de de zomer is dat er geen afgesloten tuin is aan enkele huisjes voor de honden. Mooi wandelgebied. Gourmet besteld, zeker voldoende en heel lekker! Benieuwd tegen de periode dat alles af zal zijn.