9.3FenomenaalScore uit 34 reviews

• Totaal aantal kamers: 10

Wimmertingenstraat 76, 3500

Vous Lé Vous

9.3FenomenaalScore uit 36 reviews

Hier komen we zeker terug
Door Familie dehert op 29-07-2022

Fijne ontvangst in een gezellig kader, mooie ruime kamers met oog voor detail. Prachtige tuin met zwemvijver en sauna.

Mooie B&B
Door taiboke op 11-11-2018

Onthaal door gastheer heel koel. Vrij laat inchecken (vanaf 17.00u) Uitchecken al om 11u of indien mits supplement later. Kamer niet zoals op de foto op de site (scherm tussen bad en bed in vanille kamer ontbrak). Ontbijtbuffet perfect verzorgd, volledig aan gevuld, niets te kort. Vriendelijke bediening tijdens ontbijt.

Fantastisch ,subliem
Door Graulus op 15-03-2017

De kamers waren zeer proper en heel verzorgd, erg rustig ook. Wij waanden ons er als koning en koningin voor één nacht! Het diner en ontbijt waren overheerlijk , alles was super vers, veel ook geplukt uit de kruidentuin. Hemelse smaken met betoverende accenten, wij vergeten dit verblijf nooit meer.

Vous Lé Vous

Een droom!
Door Vanessa Van Haelst op 13-03-2017

Vous lé vous is een prachtige B&B uitgebaat door jonge, dynamische mensen met een hart voor hun klanten. Je wordt als een koning behandeld en de Limburgse gastvrijheid is top! Giovanni oosters tovert de lekkerste gerechten op tafel, sterrenniveau waardig! Ook de kamers zijn zeer netjes en mooi ingericht. Wij vierden er onze eerste huwelijksverjaardag en komen zeker nog terug! Het was Perfect!!

super!
Door claes op 13-03-2017

Arrangement geboekt .... Overnachting, ontbijt en lunch! 1 woord: af!!! We gaan zeker terug...

Zeker terug gaan , super !
Door Windels Ronny op 13-03-2017

Ben je depri alleen al door de glimlach van de chef word je vrolijk ,het eten is er magisch , wat hij tovert met zijn handen ongelofelijk bovendien heeft hij een fantastisch team en niet te vergeten een powergirl , na die fantastische avond kun je overnachten in een zalig bed met alles erop en eraan en s'morgens kan je genieten van een zalig ontbijt en zijn eitje is niet te versmaden . Eigenlijk weet ik geen negatieve dingen , er is parking , slaping en je word ontzettend verwend , wat wil een mens nog meer !!!