We hebben de beste aanbieders voor De Verborgen Parel voor je op een rij gezet:
Room service
Minibar
Adresgegevens | Hoenshovenstraat 5, 3840 |
De Verborgen Parel
Dit is de eerste keer dat we ergens heen gingen dit jaar. Wij zijn heel erg voorzichtig in deze speciale tijd. We zijn terugkerende bezoekers want we waren al tevreden over de service. Wat we nu meegemaakt hebben gaat alle verwachtingen te boven. Bovenop de kamers met jacuzzi en het logeren in moderne setting in een oude hoeve komen we dit jaar zeker nog terug voor de perfecte service. We hebben ons uitgebreid ontbijt na overleg op de kamer gekregen en de ook erg lekkere spaghetti werd ook aan de deur gezet door een personeelslid met een mondmasker op. Het is ook leuk om in de omgeving te wandelen of een film uit hun assortiment te kiezen (voor ieder wat wils). Toen ik geen parkeerplaats vond ( heel uitzonderlijk ) mocht ik zelfs op de personeelsparking staan. Eigenlijk vinden we het beter om hier veilig een weekendje door te brengen dan de geplande reis van een week naar Oostenrijk. Je voelt je hier echt een royal.
Dit was de derde keer maar het is niet meer wat het geweest is zoals een paar jaar geleden. Het bed is geen zalige boxspring meer met geweldige hoofdkussens maar is nu een slechte simpele matras met platte hoofdkussens en geen mooi hotel linnen. Heel slecht geslapen. De kamer was ook niet zo proper gepoetst. Ontbijt was wel heel lekker en goed verzorgd. Hebben ook de sauna voor 2 uur gehuurd en die was perfect in orde en super!
Ongewild uur extra toegevoegd aan ons arrangement.waarschijnlijk een systeemfout. Kan altijd gebeuren maar je klanten dan verplichten om deze extra kost dan ook zelf te betalen is NOT done! Geen commerciële geste of zelfs maar excuses voor het misverstand. Klantgericht kan je hen dus zeker niet noemen.
De Verborgen Parel
Deze B&B is rustig en landelijk gelegen in een gerestaureerde hoeve. Een goede uitvalbasis voor fietstochten in het mooie Haspengouw. Het ontbijt is uitgebreid en verzorgd. De wellness ruimte is top en zeker een aanrader. Super vriendelijk en beschikbaar personeel. We komen zeker terug!
- ligging, accommodatie, uitgebreid ontbijt, ook op de kamer mogelijk, vriendelijk en professioneel onthaal, een super wellnessruimte 😊
- geen gevonden