6.5VoldoendeScore uit 68 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Molenzijdse Heide

6.5VoldoendeScore uit 70 reviews

Wij komen niet terug als er niets veranderd.
Door Bert op 23-08-2020

Alles voor stacaravans dat is hier heel duidelijk. Als je met je caravan of tent komt moet je maar je plan trekken. Plaatsen met elek, water en kabel? Je moet andere kampeerders storen als je water wil nemen want niet op elke plaats is water. De kabel werk niet . Je krijgt een kaart waarmee je buiten moet rijden en ook mee de sanitair binnen moet. Als iemand van het gezelschap naar de winkel moet met de wagen kan de rest niet binnen in de sanitair en ook niet douchen want dit is ook met diezelfde kaart. De kinderen hadden Fun in het zwembad dat heeft wel wat goedgemaakt ondanks dat de grote glijbaan afgesloten was. Het restaurant was zeer goed, frituur ook. Winkel zéér onvriendelijk personeel.

Over heel de camping vind je zwerfvuil Nergens een vuilbakje aan de kant van de weg.

In de sanitair aan de lavabo's van de wc geen zeepdispenser voorzien, geen wc-papier.

Elke dag een indringende geur van polyester van het nabijgelegen fabrieksterrein.

Fijne familiecamping
Door nyu op 11-08-2020

enkele + en - Zeer fijne en toegankelijke/rustige familiecamping. Minder geschikt voor jongeren of vriendengroepen die zware feestjes willen houden.

Strategisch super gelegen voor city trips met verschillende leuke steden onder de 30min.

Mensen en personeel heel vriendelijk. Het is idd geen mega toeristische/commerciele camping maar ondergewaardeerd. Mits wat investering zou het zn oude glorie weer helemaal kunnen hervinden

Dit nooit meer
Door Jefrey op 15-08-2019
Alleen gereisd

Het was een zeer leuke week toen ik hier was. Het zwembad is zeker met een verwarmingssysteem de dikke redder hier kan met niets lachen. Voor de rest vond ik het hier heel leuk als die rot buitenlanders eens zouden vertrekken

Nooit meer...
Door Sandra op 09-06-2019

Waardoor deze camping in hemelsnaam 5 sterren heeft gekregen, is mij een raadsel.... De mensen waren vriendelijk en het sanitair gebouw prima (als je het gebrek aan toiletpapier, prullenbakken en haarloze douche putjes even niet meerekent), maar de camping verder is vergane glorie. Teveel stacaravans te dicht op elkaar, die stuk voor stuk naar inzien van de eigenaren onderhouden worden: ziet er niet uit. De plekken voor de toercaravans zijn achter op de camping gesitueerd, achter een wiebelig gaashek. Het veld was niet onderhouden en leek meer uit een hondenuitlaatveld. Vrijwel geen toeristen, alleen Belgen die deze camping als weekendplek lijken te gebruiken. Deze camping is de 35 euro per nacht niet waard

leuke camping met mooi zwembad en speeltuinen
Door Rudy Boumon op 03-08-2018

een leuke camping, wij komen hier jaar na jaar en zijn tevreden over de camping. mooie zwembad met glijbanen en leuke speeltuinen zelfs overdekte voor als het weer minder goed is.hebben overal winterwater, dus kunnen een gans jaar komen. deze camping is onze 2 de thuis geworden.

Nooit meer
Door Dierckx nicole op 29-07-2017

Zeer slechte camping Veel buitenlanders die je hut gewoon leegmaken als je er niet bent Nicholas de eigenaa hecht geen enkele waarde aan je eigendom enkel zijn geld opstrijken is zijn beste taak Heb nooit zo n slecht mens gekent al heb ik zelf 2 eigen zaken Gewoon een vullen hypocriet Nog niet 1 ster is deze camping waart Laat staan 5 zoals hij zelf zegt

Camping-informatie
Naturistencamping