Hotel Het Anker
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Het Anker voor je op een rij gezet:
- Patrick h28-06-2022
- Nel07-06-2019
Een geslaagd weekend
Arrangement bij de brouwer onder de wol bij Het Anker in Mechelen zeer goed georganiseerd! Rondleiding in bierbrouwerij en whisky stokerij leuk en goed. Wij als groep vonden het sterk dat de rondleiding in de whisky stokerij de dag daarop plaatsvond. Het eten, de proeverij en de bediening was uitstekend! Hotelkamers leuk en goed, verrassend zelfs.
- Ilse Van de Velde05-05-2019
Prijs - kwaliteit een echte aanrader!
- prima ontbijt
- vriendelijke uitbaters
- gratis fruit en koffie is een meerwaarde
- kamers zijn klein maar zeer verzorgd. Badkamer is vernieuwd (matras kamer 8 is heel zacht)
- fietsen kunnen gestald worden maar het zou een meerwaarde zijn mochten deze achter een hekken staan
- H.C. van Ochten05-06-2018
Hotelkamer ruim voldoende, het eten was slecht
Een hele mooie kamer, die van alle gemakken is voorzien het enige wat deze kamers missen is airco.
Wij zijn hier geweest met een arrangement waarbij o.a. een drie gangen menu bij zat. Bij aankomst in de brasserie werd uitgelegd dat dit heel basic was, en dat er niets te kiezen valt. Het voorgerecht viel tegen maar dat kan persoonlijk zijn maar het hoofdgerecht welke bestond uit kip daar zat het plastic en de labels van de verpakking nog aan. Wij hebben het nagerecht maar laten zitten want dat kon het niet meer goed maken.
- Didier12-08-2016
Leuk hotel in unieke locatie: een brouwerij.
- Bea van Deel31-01-2016
- Mark16-01-2015
Bier........
Tja, aangezien de Gouden Carolus Classic een onwijs lekker biertje is en je de gelegenheid hebt om op het terrein van de brouwerij te overnachten, hebben we dit gedaan. Hotel is redelijk eenvoudig, maar alles is wel voorhanden. Het eten is prima en niet al te duur, maar de biertjes die je er kunt krijgen en meenemen naar huis, maken alles meer dan goed.
- Peeters Kathelijn27-09-2013
- E-mailadres[email protected]
- AdresgegevensGuido Gezellelaan 49, 2800
- WebsiteHotel Het Anker
Zjef, Verantwoordelijke, 30-01-2019
Bedankt voor uw feedback, leuk te horen dat de kamer in de smaak viel! Jammer te horen dat jullie geen fan waren van de dagsoep uit onze brasserie. Gelukkig zijn er dezelfde dag verschillende complimentjes over gepasseerd, maar dat gaat natuurlijk over persoonlijke smaak. We kunnen je gelukkig verzekeren dat er geen plastiek komt kijken bij de Mechelse Koekoek, maar de chef heeft inderdaad de fout toegegeven dat hij het papieren labeltje vergeten was, waarvoor onze oprechte excuses. Het zaalpersoneel heeft dat toen ook meteen doorgegeven aan de keuken, die de fout heeft bevestigd. Zo'n fout mag natuurlijk niet gebeuren. Het zaalpersoneel wou graag een compensatie aanbieden, maar helaas waren jullie al vertrokken. Hopelijk hebben jullie toch genoten van jullie verblijf? Alle feedback is steeds welkom via [email protected]