Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Sas4-Toren

8.2Fantastisch

Score uit 4 reviews

3.6km van centrum

Op vakantie geweest naar Sas4-Toren?

Review schrijven

 • 8Mooie omgeving15-07-2018

  Leuk om eens langs te fietsen

  Ik kom hier vaker, dit omdat ik redelijk dicht bij woon. De kinderen vinden het erg leuk om in zo'n hoge toren te klimmen. Er is ook een speelpark. Afhankelijk van waar je precies "in" komt rijden lijkt de toren er een beetje plompverloren bij te staan (je kan ook vanuit een woonwijk komen met daaraan een soort industrieterrein), maar als je door rijdt, kom je ook langs een paar leuke bruggen et cetera, daarna is het ook zeker de moeite waard, ook om een keer langs het kanaal te gaan. Bij mooi weer staat er een ijscowagen natuurlijk, en een stukje verderop heb je de Pannenkoekenboot. In Lommel staat een soortgelijke toren (Sahara uitkijktoren), die is ook zeker de moeite waard om eens in te gaan! Dit is allemaal geheel gratis en het hele jaar open. Bij de SAS-4 toren kijk je wel wat verder weg, bij de Sahara uitkijktoren zie je vooral veel bos.

  Rapporteren

  juli 2018

 • 9C. Hötzel25-04-2015

  Schöner Aussichtspunkt...

  ... und kostenlos; auch das Fernrohr!; zusätzlich mit Hinweistafel in welcher Richtung und Entfernung einige Städte/Ausflugsziele liegen. Kleines Museum/Info-Areal über die Geschichte der Kanäle und der Umgebung ist auch dabei.

  Rapporteren

  maart 2015

 • 9rainbow17-03-2014

  37 m hoog, met prachtig uitzicht

  217 treden brengen je naar een hoogte van 37 meter, vanwaar je een prachtig panoramisch uitzicht hebt over dit kruispunt van 3 kanalen. Je kijkt ook over de Kempense Meren die gevormd werden door de zandontginning, en werden omgetoverd tot recreatiewaters of natuurgebieden. Bij helder weer kan je kilometers ver zien. Dank zij de webcam op het puntje van de toren kunnen ook minder mobiele personen van het uitzicht genieten.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in maart 2014

 • 8Jean5706-08-2013

  SAS-4 toren in Dessel

  Bijzondere stalen toren. Van hieruit kun je de kruising van 3 kanalen zien, hetgeen vrij uniek is. Gratis toegankelijk. Beneden zit een klein museum en staat er een webcam voor gehandicapten. De toren zelf bevat geen lift.

  Rapporteren

  augustus 2013