Tryp by Wyndham Antwerp

We hebben de beste aanbieders voor Tryp by Wyndham Antwerp voor je op een rij gezet:
Tryp by Wyndham Antwerp
Personeel was op de hoogte van het probleem want er is iets stuk wat nog even niet gemaakt kon worden, maar informeerde niemand. Dus veel klagende mensen bij de receptie en geen oplossing of tegemoetkoming ontvangen!
Ik heb dit hotel geboekt omdat de foto's en de beschrijving er goed uitzagen, en bij binnenkomst had ik nog steeds een goed gevoel. toen wij de lift instapten werd het gevoel al een stuk minder, als je vloerbedekking hebt, moet je ook stofzuigen, ook de vloerbedekking in de kamer was vies en er lag dus nog veel vuil op, en had dus geen stofzuiger gezien, we hebben ook het gevoel dat het dekbedovertrek gewoon omgedraaid is na een vorig verblijf aangezien die omgedraaid zat, De gordijnen waren kapot, Het was heel gehorig, het ontbijt was ook niet bijzonder, weinig keuze, en bij het uitchecken werd er ook niet gevraagd wat je van je verblijf vond, nou dit dus, dit is geen 170 euro waard voor 2 nachten, eindconclusie hier gaan we dus nooit meer heen.
Bij binnenkomst van het hotel zag het er prima uit. Op het moment dag wij de lift in stapte sloegen bij ons de enige twijfels toe. Eenmaal op de kamer kon ik nog maar een paar woorden zeggen "ik ga zo huilen". Gordijnen zaten vol met met vlekken en waren kapot, op het plafond zat schimmel, badkamer zat vol schimmel, hoofdeinde van het bed kapot en vies, afzuiging vol met stof, muren zaten onder de vlekken en ook op het beddengoed zaten vlekken. Wij zijn hier maar liefst 20 minuten gebleven om een ander hotel te boeken. Zelfs 20 minuten waren al te lang en slecht voor je gezondheid.
GA HIER NIET HEEN!!!!
- personeel was vriendelijk en hielpen waar het koj.

Tryp by Wyndham Antwerp
Wat een prachtige foto’s op het internet en wat een verschrikking in werkelijkheid! Nog nooit zo’n smerig hotel gezien!!! De temperatuur op de kamer is niet te doen zo heet!! Dan heb ik het nog niet over de grote smerige vlekken in de vloerbedekking en de afgebladderde muren… nee nooit meer en zekerrrrrr geen aanrader. Prijs ligt ook veel te hoog in verhouding met wat je krijgt!
De ontvangst was veelbelovend, echter, in de lift zagen we al dat het vies was. Ook gang en kamer waren niet fris. Warm, stoffig en in de nacht veel lawaai van andere gasten.De koffers lieten we op de laatste dag achter. Bij terugkomst was het hotel gesloten 🤫Toen wij belden werd ons vertelt dat dit vanwege Corona de normale regeling is. Het is ons nergens verteld, ook niet bij afgeven koffers, en stond niet op website. Kortom: betaalbaar maar geen enkele service.
Het hotel heeft een perfecte ligging op een aantal minuten van het centrum af. Geen parkeerplek gereserveerd aangezien hotel aangeeft voldoende parkeergelegenheid te hebben, echter bij aankomst bleek de parkeergarage vol te zijn waardoor je dus genoodzaakt bent om je auto in de naastgelegen straten te parkeren. 3 persoonskamer geboekt en kamer 122 was erg ruim. Wel jammer als je bij voorkeur een 3 persoonskamer hebt geboekt dat je een 2 persoonbed krijgt en 1 gammel strechtbedje. De kamer was direct langs de lift en was erg gehorig. Al met al een prima overnachting gehad in dit hotel.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Beschikbaar |