Rubenshof
We hebben de beste aanbieders voor Rubenshof voor je op een rij gezet:
Nooz-ongekend privé genieten
Hotel
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Amerikalei 115-117 , 2000 |
Rubenshof
Vriendelijke eigenaars, leuke bediening, gemengde stijlen qua architectuur, goed ontbijt, heerlijk geslapen, prachtige en afwisselende omgeving.
Degelijk hotel net buiten het centrum van Antwerpen, ongeveer 20-25 minuten lopen van het centrum en het centraal station. Kamers zijn netjes maar sober, badkamer is ook netjes en uit de douche kwam een prima straal om lekker te douchen. Het ontbijt is ook degelijk, geen gekkigheid maar wel voldoende.
Al met al een goed hotel voor een weekendje, indien je het niet erg vindt om wat kilometers met de benenwagen af te leggen
Hotel Rubenshof is een prachtig hotel. Met een heel leuke historie. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk geslapen met onze kinderen op de zo genoemde "zolderkamer" met zes trappen. Goed voor de conditie zo in de vakantie😊 We waren met 4 gezinnen en opa. We hebben genoten van het ontbijt wat zeer ruim in keus was en goed verzorgd. We komen zeker nog een keer terug!
Rubenshof
Hotel Rubenshof is zo'n hotel dat je op haar waarde moet leren inschatten. Wij komen er al jaren geregeld. Prachtige Art-Deco aankleding alwaar men in de ochtend prima kan ontbijten. De kamers zijn misschien wat verouderd, maar hebben over het algemeen goede faciliteiten (bad, toilet, etc.). Gelet op de prijs/kwaliteit verhouding kunnen wij het van harte aanbevelen!.
Hotel Rubenshof in Antwerpen ligt prima als je naar het museum van Schone Kunsten wilt (nu helaas enkele jaren gesloten) of naar de cafeetjes en restaurants van Het Zuid. Vlakbij een tramhalte, dus je bent zo in het centrum of het Sportpaleis. Zeer vriendelijke eigenaars en behulpzaam bij het vinden van de juiste plekken. Ook fijne uitleg gehad over het prachtige pand. Kamers zijn netjes, maar niet luxe, Badkamer schoon en prima.
De foto's op internet van dit hotel sprankelen,dit is geen realistisch beeld van de werkelijkheid. Het is stoffig, vies sanitair, verouderde bedden. Ongezellige, maar mooie oude kamers. Een afschuwlijke zolderkamer, met uitzicht op de lucht. En deze is te bereiken door 6 trappen te beklimmen.