8.7FantastischScore uit 25 reviews

Rubens - Grote Markt

8.7FantastischScore uit 7 reviews

Fantastich!
Door JCV op 25-10-2022

We hebben genoten de 2 dagen die we verbleven in het hotel. Hartelijk ontvangst, ook goed contact van te voren over hoe het beste naar het hotel te komen. Ze hebben een prive parkeerplaats ( Dicht bij het hotel ) die je kan reserveren voor een vast bedrag. Auto staat dan in een parkeergarage waar alleen mensen in kunnen die daar ook toegang tot hebben. Dag van uitchecken was er zelfs de mogelijkheid om de auto iets langer te laten staan, zodat wij nog even het centrum in konden gaan. Mooie kamer, erg vriendelijk personeel, en het ontbijt heerlijk! Genoeg keuze, gezellig buffet en alles was netjes opgesteld. Gezellige ruimte waar je kan ontbijten. Ook genoeg te doen in het centrum, je zit heel centraal maar toch de rust bij het hotel. Zeker de moeite waard om hier een nacht te boeken. Wij vinden het zeker voor herhaling vatbaar!

Goed!!
Door AvD op 24-08-2021

Heerlijke kamer, we hadden een junior suite deze was erg ruim met een bad in de kamer. Het ontbijt was heerlijk, genoeg keuze. Wij hadden de auto onder de groenplaats geparkeerd, dan ben je met 5 minuutjes lopen bij het hotel.

Teleurstelling
Door Arne op 19-05-2018

Op eerste zicht mooie. Maar matrassen en bed linnen erg slecht. Maar ook de service bij het ontbijt benden maats. Te hogen prijs voor wat ze leveren

Rubens - Grote Markt

Geen service voor een bijzonder hoge prijs
Door Holland op 06-01-2009

Geen hulp bij uitladen bagage, geen valid parking, geen hulp bij bagage naar kamer, geen bar, minimale/geen service tijdens verblijf, geen afgesloten bagage depot bij uitchecken, wel mooie kamer, goede badkamer, schoon, prima ligging, voor 570 euro/2 nachten echt veel te veel betaald.

Door jan op 16-10-2007

Goede ligging, sfeervol en karakeristiek pand, prettig/correcte service. Goed onbijt. Niet goedkoop maar je betaalt graag voor wat je hier krijgt.

Door sabine op 03-08-2007

prima hotel. Goede ligging. Direkt in centrum maar toch rustig. Krijgt bij aankomst een welkomstdrankje. Kamers heel mooi en ruim. Ontbijt heerlijk. Je kunt pakken zoveel als je wilt. Van alles wat. Mooie badkamer met aparte ruimte voor toilet. Wel lastig dat er geen douchegordijn is maar dat is uit hygienisch oogpunt zo gedaan. Al met al... ik ga zeker terug!!

Huisdieren

Airconditioning