Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Rivierenhof

8Fantastisch

Score uit 5 reviews

4.8km van centrum

Op vakantie geweest naar Rivierenhof?

Review schrijven

 • 8Rinus18-04-2013

  Mooi park met veel mogelijkheden

  Parkdomein Rivierenhof is in de 16e eeuw aangelegd als een buitenverblijf en kwam in 1921 in handen van de provincie Antwerpen, het park heeft de formidabele afmetingen van maar liefst 132 hectare, men kan het park te voet, maar ook per fiets doorkruisen. Het park is landschappelijk bijzonder fraai met veel waterpartijen, rechte landen en slingerende paden, er zijn vele mogelijkheden voor recreatie. Het park telt liefst twee kastelen nl. kasteel Rivierenhof waarin een restaurant is gevestigd en gelegen is aan de grote waterpartij en het sprookjesachtig uitziende kasteel Sterckshof, waarin een zilvermuseum is gevestigd. Bijzonder aantrekkelijk is het park in mei/juni als de rhododendrons en azalea's bloeien.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in april 2013

 • 8nickvg804-01-2013

  leuk openluchttheater

  de vader van mijn schoonnicht werkt daar, een mooi park, met een mooi openluchttheater

  Rapporteren

  januari 2009

 • 8Chris 22-05-2011

  Een park met voor elk wat wils

  Het Rivierenhof is een levend park met tal van mogelijkheden. Ideaal voor joggers, wandelaars, fietsers, petanquers en vissers, en al jarenlang de thuisbasis voor allerlei sportclubs. Een uniek kader voor de muziek- en theatervoorstellingen in het openluchttheater, een bezoek aan het zilvermuseum in het Sterckshof of een rustpauze in het café-restaurant in het historisch kader van het kasteel Rivierenhof. Het Rivierenhof is ook een gedroomd speelterrein voor jongeren. Met de kinderboerderij, de sprookjesachtige speeltuin, het sprookjeshuis, de sportveldjes, de avonturenhoek en de grote grasvelden, vinden kinderen alles om zich uit te leven. Voor bloemenliefhebbers is er de rozentuin, met vele varieteiten.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in mei 2011

 • 8rainbow24-10-2010

  Voormalig kasteelpark

  Dit voormalige kasteelpark, waar de rivier Het Schijn door loopt, biedt tal van mogelijkheden om even uit de stadsdrukte te ontsnappen. Je kunt er rustig wandelen langs de rozentuin, de dreven, en de vijvers. Ook de natuurliefhebber komt hier aan zijn trekken. In het kasteel Rivierenhof kun je terecht voor een hapje, een drankje of een bezoek aan de galerij. Met de kinderboerderij, de sprookjesachtige speeltuin, het sprookjeshuis, de sportveldjes, de avonturenhoek en de grote grasvelden, vinden ook jouw kinderen alles om zich uit te leven. Tussen de bomen verscholen vind je niet alleen wandelpaden, groene verrassingen en speeltuigen maar ook sportinfrastructuur.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in oktober 2010

 • 8jan15-07-2010

  groots park

  het provinciaal domein Rivierenhof is gelegen in Deurne, zowat de afscheiding tussen Deurne Noord en Zuid. het is dus eigendom van de provincie antwerpen en is iets meer dan 125 ha groot er is van alles te beleven in het park, zoals een speeltuin, verkeerstuin, kinderboerderij, rozentuin en een heus openluchtheater. nieuwe sportvelden zoals , voetbal, tennis, korfbal , basket en petanque. een botenhuis en uiteraard de vijvers waar vele sportvissers hun dagen slijten dwars door het rivierenhof loopt dus een rivier , het schijn spijtig dat er dwars door het park een straat loopt , de sterckxhoflei, maar daar vindt je dan weer het sterckxhof , een kasteel waarin een muzeum gevestigd is van allerhande zilver

  Rapporteren

  Alleen gereisd in juli 2010