Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Red Star Line Museum

9Fenomenaal

Score uit 2 reviews

1.5km van centrum

Op vakantie geweest naar Red Star Line Museum?

Review schrijven

 • 9Madeleine-C227-06-2017

  Interessant Museum

  Het is momenteel erg moeilijk om met het openbaar vervoer bij het museum te komen. De bus rijd niet verder dan het MAS vanwege allerlei werkzaamheden op het eiland. Dus het laatste stuk vanaf net voor de Nas moet je lopen. Ca 15 min. Men hoop dat in 2018 de trambaan klaar is met een stop naast het museum.

  Het museum is gevestigd in de oude gebouwen van de Red Star Line. Je ziet hier de geschiedenis van de mensen uit Europa die hopen op een beter leven in Amerika. Het zien van de reis die ze toen maakten zet je wel aan het denken over de huidige toestand in Europa met gelukzoekers en immigranten. Zeer leerzaam museum

  Rapporteren

  Alleen gereisd in februari 2017

 • 9Krissi13-11-2013

  museum over de emigratie naar Amerika

  In de historische loodsen van de legendarische rederij met de rode ster in de vlag, is vandaag het Red Star Line Museum gevestigd. Hier wordt het verhaal verteld van de miljoenen Europeanen die moedig of wanhopig genoeg waren om hun oude leven achter te laten, op zoek naar een beter bestaan. Via een emotionele rollercoaster van hoge verwachtingen en diepe teleurstellingen, jagende adrenaline en slapeloze nachten gaat het richting droom die werkelijkheid wordt. Of niet. De voormalige havenloodsen van Red Star Line zijn de perfecte plek om de verhalen van talloze reizigers tastbaar en zichtbaar te maken. In deze inspirerende omgeving worden hun dromen en verzuchtingen tot leven gewekt.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in november 2013