Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Openluchtmuseum voor Beeldhouwkunst Middelheim
Advertentie

Openluchtmuseum voor Beeldhouwkunst Middelheim

8Fantastisch

Score uit 4 reviews

4.5km van centrum

Op vakantie geweest naar Openluchtmuseum voor Beeldhouwkunst Middelheim?

Review schrijven

 • 8Istatwetta30-04-2014

  Mooi park, prachtige beelden

  Het Middelheimpark maakt deel uit van het Nachtegalenpark, een gebied van 90 hectare ten zuiden van Antwerpen. Die parken werden aangelegd rond het kasteel Middelheim. Het Middelheimpark is het meest bekend om de grote beeldentuin met meer dan 330 beelden van bekende kunstenaars als Auguste Rodin, Henry Moore, Ossip Zadkine, Rik Wouters , Alexander Calder en Panamarenko.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in maart 2014

 • 8Bart15-01-2011

  Modern openluchtmuseum

  Ik was al vele malen gepasserd maar onlangs voor de 1ste maal binnengegaan. Het Openluchtmuseum is een gratis museum, gelegen in een groene omgeving. Schitterend op een herfst of zomerdag om een wandeling te maken. Het enige spijtige vind ik persoonlijk dat 99% van de kunst Modern is. Te modern voor mijn smaak. Maar zoals al gezegd, dat is persoonlijk. Maar ondanks zijn modern karakter zeker een aanrader

  Rapporteren

  Alleen gereisd in januari 2011

 • 8rainbow19-10-2010

  216 prachtige beeldhouwwerken

  In dit openluchtmuseum combineer je op een fijne manier een wandeling in een mooi aangelegd landschapspark, met het bekijken van 216 prachtige beeldhouwwerken, die verdeeld zijn over 2 locaties, Middelheim Laag, het kleine gedeelte, met 24 werken en Middelheim Hoog, een vrij uitgestrekt domein met de overige 192 kunstwerken, dit van verschillende hedendaagse kunstenaars. Deze beelden worden permanent tentoongesteld en zijn bovendien gratis te bezichtigen.

  Rapporteren

  oktober 2010

 • 8sasja17-10-2008

  Het zijn interressante beelden. we hebben er een werkstuk over gemaakt (vrijwillig, zo interresant vonden we het)

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in oktober 2008