Hilton Antwerp Old Town

We hebben de beste aanbieders voor Hilton Antwerp Old Town voor je op een rij gezet:
Hilton Antwerp Old Town
Veel te veel geld voor oude kamer die toe is aan renovatie. Airco deed het niet goed, waardoor het heel warm was op de kamer, volgens de receptie zou hij het gewoon moeten doen. De deuren kraken zo erg, iedereen is meteen wakker. Badkamer enorm verouderd! Locatie perfect, maar zo zijn er nog genoeg hotels met een goede locatie. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Wij verbleven een weekend in het Hilton Old Town Antwerp. Het hotel is centraal gelegen, midden in de stad. Bereikbaarheid is zeer goed. Wij hebben gereisd met de trein, het station ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Als je met de auto komt, beschikt het hotel over een eigen garage. Personeel is erg vriendelijk, netjes en behulpzaam. Kamers zijn opvallend ruim, schoon en goed onderhouden. Grote tv, automatische minibar, kluisje. Gasten krijgen dagelijks een nieuwe fles bronwater (zonder kosten) en er is thee en koffie op de kamer. De ruime badkamer is netjes en beschikt over toilet, bad en (aparte) douche. In geval van nood vindt u zelfs een strijkplank en strijkijzer in de kledingkast. Het ontbijt is dik in orde. Gasten worden ontvangen in de brasserie en bediend met koffie/thee, waarna een zéér uitgebreid buffet klaar staat. Desgewenst worden (a la carte) nog bijzondere gerechten gemaakt. Er is ook ruime keuze voor kinderen.

Hilton Antwerp Old Town
Perfecte ligging in het centrum, op een kwartiertje lopen van het Centraal Station. Heerlijk ontbijtbuffet met prima service.
Het uiterst vriendelijke personeel doet zijn uiterste best om tijdens het drukke ontbijt het iedereen naar de zin te maken. Ruime kamer met heerlijk bed, geen last van geluiden.
2 nachten verbleven in een executive room met toegang tot de lounge. De prijs hiervan was €460.... volgens de foto's zou het een mooie grote kamer zijn... maar dat was te mooi om waar te zijn. In realiteit kregen we een kamer waar je juist naast het bed konden... er stond 1 stoel en een mini tafeltje. Na te gaan reclameren aan xd receptie kregen we doodleuk als antwoord : er staan verkeerde foto's op de website . Dat zijn foto's van de suites.... Dus best rekening mee houden, een executive room is een gewone kamer en geen ruime mooie kamer....
Huisdieren | Beschikbaar |
Airconditioning | Beschikbaar |