Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Antwerpen Zoo

4.2Onvoldoende

Score uit 125 reviews

1.7km van centrum

 • 3Louette14-07-2020

  Nooit meer

  Leuke looproute maar daar mee is het ook wel gezegd, bijvoorbeeld bij aankomst naar het apenverblijf. De houding van de apen beschrijft direct het hele gevoel voor de rest van de dierentuin. Staren doelloos voor zich uit en lijken erg verveeld. Nijlpaarden en zeehonden zwemmen constant hetzelfde rondje. Nergens wordt de anderhalf meter bewaard en in het aquarium is geen toezicht. In een gesloten ruimte met 100 man tegelijk voor het aquarium staan want de vissen werden gevoerd, de coronamaatregelen werden niet in acht genomen. Voor die €30,- entree zijn er veel leukere dingen te doen in Antwerpen, de dierentuin blijft toch wel bestaan maar ik heb er spijt van dat ik toch de keuze heb gemaakt om geld te betalen om ongelukkige dieren te bekijken. Door hierheen te gaan wordt het welzijn van de dieren zeker niet bevorderd.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juli 2020

 • 4Guy21-12-2019

  niet voor herhaling vatbaar

  dure uitstap,met hoge verwachtingsgraad, echter weinig te zien,leek wel dat alle dieren op eindejaarsvakantie waren,en voor de rest werken..... Onverantwoord,de volle prijs te eisen,er zou een korting moeten zijn van 50 % op de ingangsprijs!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in december 2019

 • 5wl11-08-2019

  goed voor één keer...

  Het was reeds lang geleden ( +20 jaar) dus hoog tijd om nog eens een bezoekje te brengen aan onze eigenste Zoo !. Viel dat tegen ! Eerstens prijzige inkom , zelfs met korting bijna 50 euro voor twee personen, tweedens : héééél veel bordjes 'sorry voor de werkzaamheden' en zééér weinig dieren. Kortom, veel geld om weinig te zien. Als Antwerpenaar met goede herinneringen aan de 'oude zoo' was dit een serieuze ontgoocheling ...

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2019

 • 4Rosalie06-08-2019

  Nooit meer!

  Wanneer je met de auto gaat moet je rekenen op flinke parkeerkosten. Er staat op de site dat je voor 4 euro per dag kan parkeren. Helaas is deze samenwerking opgezegd en betaal je geen 4 maar 20 euro per dag! Dieren zitten veel binnen en zijn minimaal zichtbaar. De zeeleeuwenshow was echt nep. Er wsren er 2 die enkele kunstjes konden, maar de andere 3 zwommen voornamelijk. Er waren ook veel te weinig plaatsen voor de show. De zoo is wel netjes en schoon.

  Rapporteren

  augustus 2019

 • 3Familie Cevers27-06-2019

  Zal niet meer terug gaan in deze omstandigheden

  Het was een heel warme dag. Het park was mooi verzorgd, maar het was wel een teleurstelling , veel minder dieren te zien dan vroeger. Geen luipaarden, geen tijgers, enz. De show met de zeehonden was een flop. De tribune zat stampvol met schoolkinderen vol verwachting, maar er was maar één zeehond die een paar leuke kunstjes deed, daarna kwamen er nog vijf zeehonden bij, die kregen vis en bleven ter plaatsen zitten, geen kunstjes en de mevrouw zei :"de show is afgelopen". Hoe, wat, al gedaan, iedereen was verbijsterd ??!!!. Getimed op de klok had het maar 10 minuten geduurd.

  Rapporteren

  juni 2019

 • 7Patrick Mellens22-11-2018

  Super voor in de lente/zomer

  De winter maanden zijn eigenlijk echt niet geschikt om deze dierentuin te bezoeken. Maar mocht je gaan tijdens een goede temperatuur is deze dierentuin echt de moeite waard. Het is een mooi park met vele mooie dieren!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in december 2017

 • 7Brtt.14-11-2018

  Bijzondere dierentuin in de stad.

  Heel bizar dat er een dierentuin midden in de stad ligt. Terwijl je naar de dieren kijkt, zie je ook de gebouwen eromheen. Dit maakt het enerzijds heel bijzonder, anderzijds een beetje dubbel als ja nadenkt over het milieu waarin de dieren dus leven. Echter ziet alles er superverzorgd en natuurlijk uit als je eenmaal binnen bent.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in februari 2016

 • 8Demian Otten19-09-2018

  Unieke stadsdierentuin

  In september een bezoek gebracht aan Antwerpen Zoo. De prijs van de kaartjes door een kortingsactie gehalveerd en dat was fijn, anders is het een prijzig dagje.

  Het park zelf is prachtig, afwisselend oude maar authentieke gebouwen met mooie nieuwe verblijven. Op sommige stukken nog meer speciaal gemaakt door passende muziek.

  Op de (gratis) plattegrond een duidelijke route die correspondeert met de wegbewijzering in het park. Als je deze volgt is iets missen praktisch onmogelijk.

  En tja, de prijzen voor eten en drinken blijven zoals in elk park veel te hoog. Al waren er voldoende gelegenheden welke schoon en netjes waren.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2018

 • 9Oelek23-07-2018

  Prachtig!!!

  Super mooie stads dierentuin. Blij verrast door de mooie parken en tuinen. Ja warm en druk, maar fantastische oude panden en verblijven. Heel veel bijzondere dieren, alles goed te zien. Prijzen zijn wel onnozel, maar dat weet je van te voren... ga zeker nog eens als we weer in de buurt zijn.

  Rapporteren

  juli 2018

 • 5jerry20-07-2018

  1x om het gezien te hebben,maar geen 2e x waard

  wij hebben deze dierentuin als zeer matig ervaren,niet gelegen in natuur maar echt direct tussen de woonhuizen en dan ook nog eens hele oude verrotte panden,echt geen gezicht.zeer warme dag,waardoor logischerwijs de dieren zeer loom waren en in hun hokken,dus ook niet veel wilde dieren gezien maar gezien de temperatuur hadden wij daar veel begrip voor.Maar ook geen personeel te vinden op het park om iets te vragen en dan het allerminste;dat was echt wel het restaurant.wij moesten 24,50 euro afrekenen voor 2 koffie ,2broodjes en 1 flesje water.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juli 2018


10 van de 125 reviews gezien