Tijdelijk geen boekingskosten

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet

Ambassador Suites Antwerp

5.8VoldoendeScore uit 25 reviews

Bedwantsen vies en onbeschofte reactie na klacht!
Door Yvonne de ridder op 25-10-2018

Na overnachting smorgens wakker en bloed in bed. Bij nader onderzoek in 2 bedden veel beestjes bedwantsen!!! Vieze plinten vuile ramen bank kapot vette keuken stinkende vloerbedekking hal en lift kapot. (dit zagen we pas volgende dag bij daglicht) Mail gestuurd naar directie,komen met hoop bla bla en wetsartikelen zijn en voelen zich absoluut Niet verantwoordelijk 😡. Er wordt wel direct met gerechtelijke stappen gedreigd als ik het over (social) media heb. Dus mensen ga hier Nooit slapen!!!!

Bedwantsen / luizen / smerige douche
Door Nederland op 02-10-2018

Heel slecht. Bedwantsen in het appartement. Ik zit onder de bulten en zweren van 200 beten van de bedwantsen. Ze maken de appartementen niet schoon dus ze zitten er nog! Uit onderzoek waren voorafgaand ook deze klachte. De bedwantsen leven een half jaar van de bloedbeet, dus veel succes als je boekt !

Dit was de laatste keer
Door Denise op 19-12-2017

Denk twee keer na voordat je naar dit hotel gaat! Het lijkt allemaal heel mooi tegen een scherpe prijs maar niets bleek minder waar. De matrassen zitten onder de bedwantsen waardoor ik na mijn verblijf helemaal onder rode jeukende bulten zat. Kortom, niet doen!

Ambassador Suites Antwerp

Vergane glorie voor weinig geld, niet erg fris
Door Tessa op 25-02-2017

De appartementen liggen op prima plek tav centraal station, de buurt best bijzonder door grote joodse gemeenschap. Niet veel horeca dichtbij aanwezig. Ontvangst zakelijk en kort, zit niks persoonlijks of gastvrij's aan. Gebouw en appartement wat gammel allemaal. Op eerste oog best netjes maar kijk niet verder. Bedden smoezelig (en de veren érg goed voelbaar). Onbestemde vlekken op deur en muren in het toilet en in de badkamer. Putje wasbak loopt niet door, raam gaat nauwelijks open, dweilen na het douchen omdat badkamer blank staat enz enz. Verder is het flink gehorig. Voor de prijs van €100 voor 2 nachten mag ik misschien niet veel verwachten maar een volgende keer betaal ik toch liever iets meer voor wat meer comfort/hygiene op een andere plek.

Zéér onhygiënisch hotel, bedwantsen!
Door Suzanne op 14-12-2016

Gang naar 6p appartement (8e verdieping) was erg smoezelig. Er hing een muffe geur en vloer zat vol vieze, plakkerige plekken. Appartement 802: op de wc hing een indringende urine lucht. Plakkerige vloeren door gehele appartement. Sokken bleven aan de vloer plakken. Vlekken op muren in slaapkamer. Slechte, verouderde bedden en bedlinnen inclusief donkere (bloed)plekjes. Bleken later uitwerpselen van bedwantsen!! Twee van ons zaten na aantal dagen onder de huiduitslag over gehele lichaam. Hierover een klacht ingediend bij het hotel, die onze klacht niet serieus nam en er niets mee doet. Zij laten hiermee dus ook mogelijk andere gasten besmetten, tegen willens en wetens. Schandelijk! Ambassador suites Antwerp nóóit meer!!!

Dramatisch!
Door Anonimous :) op 30-11-2016

Dramatisch, onvriendelijk en oneerlijk personeel. Doen beloftes voor het boeken, komen het vervolgens niet na en geven geen geld terug.

Er wordt niet op klachten in gegaan en handelen dit zéér onprofessioneel af. De fout ligt bij de gast volgens het personeel.

Nog nooit een hotel meegemaakt dat op deze manier met gasten omgaat. Onbegrijpelijk.

Exclusieve privé wellness penthouse SkyNooz

8.9