Ragusa
1 reviews- Advertentie
We hebben een aantal aanbieders voor Ragusa voor je op een rij gezet:
Reviews over Ragusa
- 9
Mooie, moderne B&B met super service
Judith,2-6-2016Een mooie, nieuwe, moderne B&B midden in het historische centrum van Ragusa Ibla. Super service, want we moesten de volgende ochtend zo vroeg vertrekken dat we het ontbijt zouden missen. De eigenaar heeft een tasje met meeneem-ontbijt voor ons gemaakt. Heerlijk! De kamers zijn prima en er is goede Wifi. Badkamer is klein, maar functioneel en wel fijn. We konden in het steegje voor de deur parkeren, maar hadden de auto al dichtbij op een gratis parkeerplek staan, dus was niet nodig. Eigenaar is enorm behulpzaam.
Gereisd met partner in mei 2016 - 9
Voortreffelijk
Rob Puttkammer,16-7-2015Erg plezierig appartement, zeer vriendelijke gastheer, die je komt ophalen/begeleiden na gebeld te hebben op zijn mobiele nummer. Goed bed, goede airco, heerlijk ontbijt op schitterend dakterras. Op loopafstand van het centrum met gezellige eetgelegenheden.
Gereisd met partner in juni 2015 - 9
fantastische locatie met zeer fraai uitzicht
Teus van Veen,13-5-2010Midden op het platteland een geweldige locatie. Hartelijke ontvangst.Groots ontbijt met veel zelfgemaakte lekkernijen.
Goed advies over de dinermogelijkheden in de buurt w.o. op een buffaloboerderij. Prachtig zwembad; kortom een geweldige ervaring
Gereisd met vrienden in mei 2010