Huurauto Kaapstad

Auto huren Kaapstad

7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com

Kaapstad en omgeving verken je met een huurauto

Kaapstad, een moderne westerse stad gelegen aan de westkust van Zuid-Afrika. Een stad die op zichzelf al genoeg te bieden heeft voor meerdere dagen. Maar wil je het echte Afrika ervaren, en dat wil je natuurlijk, dan moet je op pad. Vanuit de stad kun je binnen afzienbare tijd vele bezienswaardigheden bereiken. Zo kun je een stedentrip Kaapstad goed combineren met een rondreis aan de westkant van Zuid-Afrika. De beste manier om dit te doen is door een auto te huren. Dit geeft je de vrijheid om alles op je eigen tempo te doen.

Huur je auto direct op de luchthaven

Op de internationale luchthaven van Kaapstad zorg je ervoor dat je huurauto al klaar staat als je uit het vliegtuig stapt. Niks zo fijn na een lange vlucht dan gewoon met de auto naar je accommodatie rijden en even bijkomen. Met een half uur ben je al van de luchthaven in het centrum van Kaapstad. Aan te raden is wel om de huurauto van tevoren te reserveren. Hiermee voorkom je dat je lang moet wachten bij aankomst en hoef je alleen je reservering te laten zien. Bovendien heb je de zekerheid dat je het meest gunstige tarief betaalt doordat je online alle aanbieders met elkaar kunt vergelijken.

Op safari met je huurauto in de buurt van Kaapstad

Met de huurauto door Kaapstad

Ben je in Zuid-Afrika dan hoort daar natuurlijk een safari bij. En vanuit Kaapstad hoef je echt niet helemaal naar Addo voor een safari. Op maar een paar uur rijden vanaf Kaapstad vind je verschillende wildreservaten waar je ook een volwaardige safari kunt doen. Zo ben je na 2 uur rijden bij het 4-sterren park Aquila Private Game Reserve. Nog een half uur verder en je bent bij het Inverdoorn Game Reserve. Nog een stukje verder, iets meer dan 3 uur rijden, en je bent in het Sanbona Wildlife Reserve. In alle drie de parken vind je de big 5 en natuurlijk vele andere diersoorten. Je kunt ervoor kiezen er een dagtrip van te maken en op en neer te rijden met je huurauto. Elk park heeft echter ook de mogelijkheid om er te overnachten. ‘s Ochtends wakker worden met de geluiden van wilde dieren om je heen heeft wel iets magisch!

Roadtrip vanuit Kaapstad met je huurauto

Met de huurauto door Kaapstad

Rijd richting de wijnvelden bij Stellenbosch voor een wijnproeverij. Vervolg de weg vervolgens richting Oudtshoorn. Je kunt Oudtshoorn niet voorbij rijden zonder een bezoek te hebben gebracht aan een struisvogelboerderij. Het eindpunt van je roadtrip zal Addo Elephant National Park zijn. Neem een paar dagen om hier op zoek te gaan naar het wildlife en de big 5. De weg terug neem je langs de kust. Onderweg kom je leuke plaatsjes als Knysna, Mosselbaai en Swellendam tegen. Ga ook op zoek naar walvissen in Hermanus, waar je een grote kans hebt deze bijzondere dieren te zien in het juiste seizoen. Als afsluiter rijd je terug naar Kaapstad via Kaap de Goede Hoop en het Kaapse schiereiland.

Het verkeer in Zuid-Afrika

Het verkeer in Zuid-Afrika gaat er toch iets anders aan toe dan in Nederland. Ten eerste moet je er rekening mee houden dat ze hier aan de linkerkant van de weg rijden. Kies daarom ook je huurauto zorgvuldig uit. Een automaat kan het bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker maken. Daarnaast staat er om de zoveel meter een snelheidscontrole, dus houd je ten alle tijde aan de maximale snelheid! Zorg tot slot dat je op tijd de tank van je huurauto weer vol gooit. Het is namelijk maar de vraag wanneer het volgende tankstation zich weer aandient, dus better safe than sorry!

Awarded for very good service Comodo Certificaat
Gratis annuleren tot 24 uurvóór aanvang van de huur
Vergelijk van méér dan 15.000 autoverhuurlocaties wereldwijd
Onafhankelijke en transparante prijsvergelijking
Ons Driveboo service team staat voor u klaar.
020 708 2895
Vandaag nog tot 20:00