Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin voor je op een rij gezet:
- Christina15-09-2011
Prachtig hotel
Prachtig hotel, kijkt uit op zee, entree mooi, alleen is het een beetje raar als je de koffers wilt meenemen zonder ze over de trappen te moeten zeulen, dat je dan echt een heel eind om moet lopen voor de hellingbaan. Kamers prachtig, ruime badkamer met aparte douche en bad. Koffie- en theezetfaciliteiten op de kamer. Diner uitstekend, evenals ontbijt de volgende dag. Mooi zwembad, leuke bar. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, toen ik naar internet vroeg om vast te kunnen inchecken voor mijn vlucht naar Sydney van de volgende dag, hebben ze dat zelf voor me gedaan. Internet was er trouwens wel in een klein maar goed business center.
- c_branje04-02-2011
mooi hotel, aardig personeel
Hotel kijkt uit op zee. Op loopafstand van het centrum, maar 10 minuten lopen in de drukkende hitte en blakerende zon kan toch al veel zijn. Erg fijn: we arriveerden na 30 uur gereisd te hebben om 5 uur 's morgens en konden meteen inchecken en een paar uur slaap pakken voor we de stad gingen verkennen. We hadden badkamer met bad en aparte douche. Kluisje. Bij de koffie/theefaciliteiten op de kamer vertrouwde Pickwick thee en Douwe Egberts koffie. Zowel diner als ontbijt prima.
Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin info
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Telefoonnummer+61 8 89800800
- E-mailadres[email protected]