Vakantie in Batchelor
Reviews over Batchelor
Review toevoegen- 6Dave18-01-2014
Klein gehucht
RapporterenAls U hier komt ga naar de Butterfly Farm van Chris en zijn Belgische vriendin. Beetje Hippie stijl. Lekker eten en veel gezelligheid, we hebben hier niet overnacht.
- 6Uitgaanslevenn
- 6Cultuur
- 8Omgeving
- 6Sfeer in stad
- 7Zorg voor natuur
Gereisd met partner in november 2006
- 0edo27-02-2012
Nice town to stay, when visiting Litchfield NP
RapporterenNice minerstown to stay, when visiting Litchfield NP. The town has shady streets
- 8Cultuur
- 10Omgeving
- 8Sfeer in stad
juli 2011
- 9Wassila Ochchan24-11-2009
goed
Rapporterenprachtige omgeving, ik heb ervan genoten en de bedoeling was volledige rust, dat hebben we ook gehad
- 8Uitgaanslevenn
- 9Cultuur
- 8Stranden
Gereisd met vrienden in april 2009
- 9Wiel28-12-2006Rapporteren
Mooie rustige camping in Batchelor. waar tegen de avond Australische " mussen" gevoerd werden door de camping eigenaar. Onderweg naar Batchelor eeen crocodile farm bezocht waar krokedillen worden gefokt voor de leerindustrie en restaurants. Wat een prachtige beesten zijn het, maar wat gevaarlijk.
- 9Cultuur
Gereisd met vrienden in oktober 2005
- 8Jan-Joost de Weijer06-07-2005Rapporteren
Batchelor heeft een Big4 camping. Die staan goed aangeschreven in Australië, en terecht. Naast de camping is een pub, waar je voor een zeer redelijke prijs een pubmeal kunt krijgen. Voorts is er een bottleshop. Ga niet onder een pandanuspalm staan. Hierin zitten keiharde, oranje vruchten ter grootte van een sinaasappel, die behoorlijk schade aan de camper kunnen veroorzaken.
- 1Uitgaanslevenn
- 1Cultuur