Camacuri Residence

We hebben de beste aanbieders voor Camacuri Residence voor je op een rij gezet:
Over Camacuri Residence
Ontdek de charme van Camacuri Residence, een oase van rust in het hart van Oranjestad. Hier staat ontspanning centraal, met een verfrissend openluchtzwembad en gezellige terrassen om van de zon te genieten. Perfect voor wie op zoek is naar een ontspannen verblijf.
De Ligging
Camacuri Residence verwelkomt vakantiegangers in het bruisende Oranjestad. De ideale locatie van het hotel zorgt ervoor dat je zowel de stad als het strand gemakkelijk kunt verkennen. Slechts enkele minuten verwijderd van prachtige stranden en het levendige stadscentrum, biedt Camacuri Residence de perfecte uitvalsbasis voor elke avonturier. Bovendien zijn er tal van bezienswaardigheden in de buurt die je niet mag missen. Voor reizigers die verder willen verkennen, is er een autoverhuurservice beschikbaar. De luchthaven bevindt zich op een praktische afstand, waardoor je reis zowel bij aankomst als vertrek soepel verloopt.
Camacuri Residence biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Centraal staat het openluchtzwembad waar vakantiegangers kunnen genieten van heerlijke verfrissing. De ligstoelen op het terras nodigen uit tot ontspannen zonnebaden. Naast zwemplezier biedt het hotel een prachtige tuin voor extra ontspanning. Voor de actieve bezoekers zijn er diverse sport- en amusementsmogelijkheden. De aanwezigheid van Wi-Fi in openbare ruimtes, een kluis, een drankenautomaat, en kosteloze parkeermogelijkheden verhogen het comfort van je verblijf. Daarnaast staan services als een oppasservice, kinderopvang, autoverhuur, medische dienst, en wasservice tot je beschikking.
In Camacuri Residence kun je genieten van een verscheidenheid aan eet- en drinkmogelijkheden. Hoewel er specifieke details over restaurants en bars binnen het hotel ontbreken, is de omgeving van Oranjestad rijk aan culinaire ervaringen. Dichtbij het hotel vind je diverse lokale eetgelegenheden en bars waar je kunt genieten van zowel lokale als internationale gerechten. Voor vakantiegangers die liever binnen het comfort van het hotel blijven, biedt de nabijheid van verschillende eetgelegenheden de mogelijkheid om een verscheidenheid aan maaltijden te ontdekken.
Het is belangrijk om te weten dat Camacuri Residence mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Vakantiegangers die specifieke behoeften hebben, worden aangeraden om dit voorafgaand aan hun reis te verifiëren. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Balkon terras
Wasmachine
Adresgegevens | 46 B Avenida Milio Croes 46, 0 |
Camacuri Residence
Op de foto's ziet het er leuk uit. Maar als je er eenmaal bent dan valt het gewoon heel erg tegen. Kamers zijn oud, hele oude meubels, gewoon wat bij elkaar gezet vanuit een kringloop lijkt het wel. Alles oogt ook viezig, alsof de schoonmaak alleen maar de makkelijke hoekjes pakt en de rest lekker laat liggen. De wifi in ons verblijf was gewoon waardeloos, nauwelijks bereik. Verderop en bij het zwembad was het bereik in orde. Maar ja, in onze kamer dus niet en dat is toch balen. Er zou een magnetron zijn maar die was afwezig, er is een oven maar de bakplaat was verdwenen. We hadden voor de 1e ochtend afbakbrood maar dat feest ging dus niet door. De ligbedden bij het zwembad zijn aan vervanging toe, je ligt gewoon op de beugels van het bedje. Totaal niet comfortabel. Het is gewoon allemaal niet, je betaalt behoorlijk voor deze plek maar het is gewoon veel te duur. Voor hetzelfde geld heb je een echt luxe resort.
Kamers waren vies,ligbedden zwembad allemaal kapot en doorgezakt en word je eerst in een oud uitgeleefd kamertje geplaatst waarnaar je voor bijbetaling een grotere kamer kunt krijgen,deze kamers komen niet overeen met de foto’s van de site
Alles is zwaar gedateerd,we snappen niet dat dit zo’n hoog cijfer krijgt,absoluut geen aanrader
We hadden een Deluxe kamer gereserveerd, maar bij aankomst kregen wij een kamer die alles behalve luxe was. Het was niet mooi, oud en helaas niet helemaal proper. Het leek niet op de foto's van hun website. De volgende ochtend zijn we naar de receptie gegaan en toen hebben we een andere kamer gekregen. Deze was super fijn, mooi en netjes met een hele leuke ligging. Hier waren wij heel blij mee en we hebben een super verblijf hier gehad. Alsof je thuis bent. Bakker en kleine supermarkt op 10 minuten lopen. Centrum Oranjestad circa 25 minuten lopen. Buurt is veilig. ook om 's avonds te wandelen. Neem wel een auto als je wat wilt ondernemen. Camacuri ligt namelijk vrij afgelegen. Iedere dag wordt je kamer netjes gemaakt en krijg je schone handdoeken, behalve op zondag. Als je van luxe houd, is Camacuri misschien niet geschikt voor je, maar een luxe hotel is bijna niet te betalen op Aruba. Wel 3x zo duur. Wij zouden hier zeker terugkomen!

Camacuri Residence
Wij (koppel) waren op vakantie met mijn ouders. Wij zaten in een 1 kamerapp. Prima afmeting. Compleet keukentje. Grote koelkast met vriesvak. Aan 2 kanten mogelijkheid om buiten te zitten. Mijn ouders hadden een 2 kamerapp. en deze lag helemaal gunstig (nr 25) tegenover het zwembad. Vandaar dat we hier vaak samenkwamen en op hun terrasje zaten. Ook net appartement
Met
Aparte slaapkamer en aan 2 kanten zitgelegenheid buiten. Leuke tuin met Veel hagedisjes, leguanen, vogels, soms zelfs een kolibrie. Zwembad ook prima. Te voet naar het centrum is ong. een half uurtje lopen. In de buurt ook paar winkeltjes voor de eerste behoefte. Voor grote boodschappen zijn we
Met de auto naar super food market gereden wat ‘n soort grote
Jumbo is. Een goede bakker dichtbij is panaderia del pueblo op ong. 10 min lopen. de huisjes worden dagelijks (Behalve zondag) schoongemaakt door aardige dames. Bij receptie kun je koelbox en strandstoelen huren!
Basic maar een zeer prima appartement. Rustige omgeving, zeer vriendelijk personeel en het wordt dagelijks schoongemaakt wat fijn is. Douche is prettig. Verbeterpunten zijn er wel. Bed waren 2 losse ipv 1 kingsize zoals geboekt. Wifi is alleen buiten sterk dus voor ontvangst moet je echt naar buiten en ons uitzicht op een binnenplaatsje is niet zo fraai. Maar dat zijn al met al details, want we hebben hier echt een heerlijk verblijf gehad voor een prima prijs!
Zeer vriendelijk ontvangst , prima appartement van alle gemakken voorzien, en vooral schoon