Tijdelijk geen boekingskosten

Bananas

9.9FenomenaalScore uit 9 reviews

Fantastisch
Door Sandra Jansen op 15-02-2022

We zijn net terug van 15 heerlijke dagen in resort Bananas op Aruba, een paradijs op een tropisch eiland. Heerlijk uitgerust en genoten van ons appartement, zwembad en tuin. Met dank aan onze vriendelijke gastvrouwen, Tineke en Angelique en gastheren Peter en Ton. Mede door hun hebben wij een geweldige tijd doorgebracht. En ook Louise, Bubbels en Pukkie moeten we hierbij niet vergeten 😉👍 Bananas is een echte aanrader. Hans & Sandra, Hillegom.

Formidabel
Door Formidabel op 23-04-2020

Fantastisch vakantie ! Live Tineke Peter Angelique en Tom wij hebben genoten ! Mooi apartament prachtig zwembad en fantastisch tuin als je rust zoekt echte aanrader👍

Opnieuw 2020 geboekt...Dan zegt toch genoeg...
Door Jos schmeitz op 12-04-2019

hou je van rust, een spelletje rummie-cup in de pool...biertje er bij..leuke gesprekken met de andere gasten...Dan zit je hier super. Voldoende boeken aanwezig, heerlijke weken gehad. Super ontvangen, niets is Peter en Tineke teveel. Bedankt voor deze geweldige vakantie..volgend jaar weer??

Geweldig , super morgen weer
Door Peter op 16-08-2018

Was geweldig, we hebben genoten. Ik hoop er snel weer heel te kunnen. Ze hebben sinds kort warm water, massagedouche, ziet er geweldig uit. 5 keer p/wwek wordt er gepoetst. Morgen wil ik weer terug Super

Helemaal geweldig!
Door Ralf en Irene op 05-07-2011

Wat een super vakantie hebben wij gehad. Mede door de eigenaars Ton en Angelique. Zij zijn zeer vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Appartementen zijn ook prima. Wij hebben de eerste week in een appartement aan de voorkant gelegen, met een achteruitgang naar de GEWELDIGE tuin met mooi zwembad en bubbelbad. De tweede week kregen we een appartement aangeboden aan de achterkant, met uitzicht op het zwembad en de tuin. Beide appartementen zijn in prima staat. Bedden zijn prima en de airco werkt ook. Een auto huren is zeker aan te raden. We hebben 1x gelopen vanuit het appartement naar de "high rise"is ongeveer 3 kwartier lopen. Gratis wifi is ook erg fijn. let wel op, het appartement ( huis nr4) aan de voorkant had binnen geen internet bereik. Maar in de tuin heb je wel bereik. Wij hebben een super vakantie gehad. Bananas is zeker een aanrader. Lekker rustig maar je bent met een paar minuten met de auto bij de high rise. Zwembad Heerlijk, Tuin Prachtig. met veel vogels en leguanen

Echt vakantiegevoel
Door Joop en Bea op 18-05-2011

Bananas is als je van een rustige accomodatie houdt de juiste plek. Appartementen/bungalows (6 stuks) zijn schoon en goed onderhouden, dagelijkse schoonmaak en schone handdoeken, goede bedden, gezellige tuin met palmen en ligstoelen, schoon zwembad, handdoeken service zowel voor zwembad als voor het strand. De eigenaren staan voor alles klaar als ze je kunnen helpen met tips, reserveren van restaurants etc. Auto huren is wel zeker een aanrader, eigenlijk wel noodzakelijk als je ergens wilt gaan eten of boodschapjes doen. Een heerlijk stukje Paradijs om lekker bij te komen. Top!!!

• (Aruba) Blue Village
    € 950

(Aruba) Blue Village

8.5
    ArubaArubaAruba

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Paradera Park
    € 1195