Paradera Park - Adults only
Het verblijf is basic maar meer heb je echt niet nodig. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De appartementen worden dagelijks schoongemaakt en voorzien van nieuwe handdoeken. Iedere morgen word er een prima ontbijt voor je klaar gemaakt. Het zwembad ligt voor de deur en word ook goed bijgehouden. Door de ligging is een auto wel aan te raden. Dit maakt het heerlijk om alle stranden van Aruba te bezoeken.
Super vriendelijk en behulpzaam, Je voelt je hier gelijk thuis, en de dames van de receptie zijn zeer betrokken in het restaurantje kun heerlijk eten voor een normaal bedrag. Kortom hebben wij het al super ervaren, voor herhaling vatbaar.
We vonden het een gezellig verblijf. Personeel is vriendelijk, het ontbijt is lekker en je kunt daar ook lekker avondeten. Kamers zien er netjes en school uit. Het is basic, maar wij hadden er zeker genoeg aan.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Schoon zowel ons appartement als de gezamenlijke delen( zwembad enz), heel vriendelijk personeel. Gezellige bar. Wel een auto nodig vind ik.
Het verblijf was prima. Het zwembad super schoon! Niet gasten kunnen het terrein wel makkelijk betreden desondanks hebben wij ons geen moment onveilig gevoeld. Het personeel is super vriendelijk. De breakfast kan wat beter(bijna elke dag kaas, worst en ei)
Totaal aantal kamers | 56 |
Bars | Beschikbaar |