We hebben een aantal aanbieders voor (Aruba) Blue Village voor je op een rij gezet:
Het is een simpele accommodatie maar een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zaten erg goedkoop. Voor deze prijs kregen we een nette accommodatie die zeer goed schoon gehouden werd. Het zijn geen luxe hotel kamers, maar dat kun je ook niet verwachten. Ook kun je lekker op een ligbedje liggen bij een van de twee zwembaden.
De dames van de receptie zijn altijd zeer behulpzaam.
Wat een geweldige vakantie had moeten worden, viel dit heel erg tegen....
Wij hadden geboekt voor 2 weken in deze huisjes. Geweldige foto's op internet gezien hoe alles eruit zag, dit beloofde wat... Echter kwamen wij en waren wij zeer verbaasd. De foto's klopten totaal niet met wat je kreeg. Het meeste was oud en niet verzorgd. In de huisjes liepen overal kakkerlakken en de huisjes vielen van ellende bijna uit elkaar. Toen wij opstonden viel er een kast uit elkaar, zonder dat wij het aanraakte!! Er lag enorm veel puinzooi in en rondom het zwembad. Wanneer wij het personeel hier op aan spraken kregen wij een grote mond, zo asociaal....
Ook was alles veel te duur voor wat je kreeg!
Kortom, nooit meer weer naar Aruba Blue Village
Wij zijn behandeld als honden we worden met 3 mensen op een kamer gepropt en we moeten het maar uitvinden we betalen 400 per persoon dat is in totaal 1200 dollar voor 25 vierkante meter.
Het personeel is zeer slecht je wordt niet geholpen als de airco het niet doet of de hele keuken komt naar onder vallen omdat het gewoon weg rot is van de lekkages.
Het zwembad is zo vies als het maar kan je krijgt uitslag door en het water is gewoon weg giftig.
Kortom een flinke afrader voor iedereen die naar aruba gaat
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement (Aruba) Blue Village in Aruba, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement (Aruba) Blue Village zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement (Aruba) Blue Village scoort een