Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Cataratas del Iguaza (Iguazu Watervallen)
Advertentie

Cataratas del Iguaza (Iguazu Watervallen)

9.3Fenomenaal

Score uit 10 reviews


 • 10Niki01-12-2018

  Veel water en wildlife

  Wat een geweld, prachtige natuur, veel wildlife en veel water :). Hele goede uitzicht punten waardoor je de watervallen goed kunt zien en voelen. Hou je kamer in de aanslag voor toekans, neusbeertjes en aapjes, en stop hem soms even weg, op sommige plekken blijf je niet droog, maar dit kun je van te voren goed zien. Natuurlijk erg toeristisch, wie wilt de watervallen nou niet zien. Vanaf deze kant vooral veel viewpoints dicht bij de watervallen, vrij vlakke paden, geen moeilijke hikes. (Vanaf de kant van Brazilie meer overzicht!)

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in september 2018

 • 9Ingeborg B14-11-2018

  Adembenemend mooi natuurverschijnsel!

  Adembenemend mooi, een ongelooflijk schitterend natuurverschijnsel. Van de Argentijnse kant kijk je naar de watervallen van Brazilië. Je kunt met een boot vlak langs de watervallen varen, spannend, geweldig en onvergetelijk. Er zijn prachtige loopbruggen gebouwd die je de kans geeft om bijna over de watervallen te lopen met een ongelooflijk schitterend uitzicht. Als de zon eind van de dag lager staat ontstaat er een regenboog over de watervallen een indrukwekkend gezicht. De watervallen hebben een ongelooflijk power, maar geven je ook een bepaalde rust. Het was de kroon op onze vakantie in het noorden van Argentinië, ga je naar Argentinië dan is dit echt een must do!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in november 2018

 • 9Anya03-11-2018

  Een absolute must voor elke bucketlist.

  Sprookjesachtig, overweldigend en adembenemend was het om de watervallen in Iguazu te bezoeken. Ik verbleef in een comfortabele cabin tussen het national park en het stadje Iguazu in, waardoor ik binnen een halfuur zowel in het stadje, als in het national park en het vliegveld kon zijn; ideaal. Het national park Iguazu (geldt ook voor het stadje overigens) is zeer toegankelijk, de trails zijn duidelijk, het uitzicht is overweldigend en last but not least, zeer geschikt om als solo-reiziger (ook als vrouw!) te bezoeken. De verschillende activiteiten en de diverse trails in combinatie met de ongerepte natuur en adembenemende uitzichtpunten maakt het Iguazu National Park in Argentinië tot een onvergetelijke ervaring en een absolute must voor je bucketlist! Trek meerdere dagen uit voor het bezoeken van het Park (tweede dag halve prijs!) en een extra dag voor het stadje en/of het park aan de Braziliaanse kant voor een optimaal verblijf

  Rapporteren

  Alleen gereisd in oktober 2018

 • 9marco20-10-2014

  Mooiste waterval die ik ooit heb gezien

  Een super ervaring om met een boot onder de watervallen te varen en daarna de watervallen van boven te bekijken.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in oktober 2014

 • 9Esther27-05-2014

  Erg indrukwekkend

  De Argentijnse kant van de watervallen is groter dan de Braziliaanse kant en erg indrukwekkend. Hier kun je ook met een boottochtje maken waardoor je heel dichtbij kunt komen.

  Rapporteren

  Gereisd in februari 2013

 • 10Esther7821-08-2013

  De mooiste watervallen ter wereld

  Met stip de mooiste watervallen ter wereld. Ruim 270 watervallen over een breedte van zo'n 3km. Heel erg indrukwekkend. Breng een bezoek aan zowel de Braziliaanse zijde als de Argentijnse zijde. Goed voor minimaal 2 prachtige dagen!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in januari 2013

 • 10Lex19-02-2013

  Indrukwekkendste watervallen ter wereld!

  De Victorariawatervallen zijn schitterend maar de Iguazu watervallen slaan alles. Zeer indrukwekkend!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in januari 2013

 • 10fam_klaver13-10-2012

  Top!

  Schiterend ! Veel, erg veel water!!! Je kan de hele dag in het park doorbrengen. Er is veel te doen en zien! Het park is rijk aan flora en fauna: vogels, vlienders, coatibeertjes, krokodillen... Bezoek aan het park is ook leuk voor de kinderen.

  Rapporteren

  januari 2012

 • 10George07-05-2011

  Fabelachtig.

  Werkelijk een fantastische belevenis, zowel van afstand, van dichtbij, van boven of van onderen. Met een daverend geweld stort hier een ongelofelijke watermassa naar beneden. Je kan met een rubberbootje meevaren tot bijna het valpunt van het water. Zorg voor een waterdichte dan wel beschermende maatregelen voor je camera. Wij hebben het beleeft vanuit het Iguazo Sheraton hotel in het park en hebben ook nog een dagtocht gemaakt naar de Braziliaanse kant en je raakt niet uitgekeken. Daarbij zie je ook nog een aantal inheemse diersoorten.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in januari 2004

 • 10T. van de Laar01-09-2008

  Dit zijn zonder twijfel de mooiste watervallen ter wereld! Honderden watervallen storten zich aan alle kanten naar beneden. Er zijn overal loopbruggen gebouwd zodat je de watervallen vanuit alle hoeken kunt zien. Wij hebben 3 dagen uitgetrokken om alles te kunnen bekijken en dat is het zeker waard. Het gebied is in ieder geval te groot om in 1 dag te kunnen bezoeken.

  Iedere bezoeker van Argentinie of Brazilie moet hier zeker heen gaan!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2008