Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Glaciar Perito Moreno

9.5Fenomenaal

Score uit 2 reviews

Op vakantie geweest naar Glaciar Perito Moreno?

Review schrijven

 • 10Conny16-05-2012

  een superervaring!

  Wij hebben de Perito Moreno gletsjer bezocht met een boorexcursie. Je vaart tot vlakbij de hoge ijswand en hebt zo een fantastisch uitzicht op het krakende en piepende ijs waar regelmatig een grote brok van afbreekt en in het water valt. De Perito Moreno gletsjer groeit gelukkig nog ieder jaar aan, dit in tegenstelling tot de gletsjers die werelwijd smelten. De gletsjer is 4 km breed en 60 meter hoog. Het ijs heeft prachtige kleuren die varieren van ijswit tot staalblauw en is grillig gevormd. Je kunt aan land vanaf een hoog gelegen uitzichtpunt bovenop de gletsjer kijken wat ook een erg mooi zicht is. Absoluut een topexcursie!!!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in december 2001

 • 9T. van de Laar01-09-2008

  Dit is de mooiste gletscher die ik ooit gezien heb. Hij is echt ongelooflijk groot en het is heel eenvoudig om dicht bij de 60 meter hoge rand van de gletscher te komen.

  Jammer is dat het lastig is om er op eigen houtje heen te gaan, een tour vanuit El Calafate is bijna de enige optie. De boottocht over het meer voegde weinig toe. Wij hebben zelf geen tocht over de gletscher gemaakt, maar van mensen die het wel gedaan hebben, hoorden we dat dit erg leuk is! Wel op tijd reserveren...

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2008