Vakantie Escaldes-Engordany
Escaldes-Engordany
Escaldes-Engordany is eigenlijk niet mer dan 1 lange winkelstraat en een voorloper voor het "winkelparadijs" van Andorra Vella. ! dag is genoeg om lekker tax-free te kunnen shoppen.
Uniquement pour le shopping à Andorre. Quelques coins sympas à voir aussi comme la rivière qui traverse la ville où les constructions en cours.
Vergeet vooral de piramide met fitnesscentrum niet te bezoeken. Bovendien is er in Caldea een restaurant waar je goed kan eten en tegelijkertijd uitzicht hebt op het zwembad. In het weekend wel reserveren.
Hotel Ibis Andorra in Escaldes-Ergordany hanteert andere kamerprijzen dan op de website. De prijs die wij moesten betalen was niet de prijs bij reservering op de website. Op de website kost een 2 persoonskamer €49; in het hotel werd mij €84 aangerekend. Op de website is de kamerprijs €49 voor 1 of 2 personen. In het hotel wordt de kamerprijs berekend per persoon. Vandaar het verschil. De kamerprijs werd mij pas gemeld nadat de receptie het nummer van mijn creditcard als waarborg had genoteerd: geen weg terug dus! Bovendien was de prijs gebaseerd op een fout reserveringsnummer voor een 3-persoonskamer waardoor de rekening nog hoger opliep maar dit werd gecorrigeerd.