Camping Village Riva Nuova

We hebben de beste aanbieders voor Camping Village Riva Nuova voor je op een rij gezet:
Over Camping Village Riva Nuova
Op Rivanuova Camping Village (Martinsicuro, Abruzzen) zit je direct aan een fijn zandstrand. De camping heeft ook een eigen zwembad dat de hele dag open is. Hier zijn ze streng op regels in het zwembad en op de staanplaatsen, wat zorgt voor een nette camping. Ga zeker deze regio in het midden van Italië ontdekken en loop eens naar het dorpje.
- € 148
p.p. vanaf*
Camping Stork
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Villagge Lido D'Abruzzo
CampingEurcamping Village
CampingRocca di Sotto( +B&B)
CampingDon Antonio
CampingEurope Garden (Glamping)
CampingLa Genziana
CampingCamping Salinello
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Via dei Pioppi 6, I-64014 |
Camping Village Riva Nuova
Mooie schone accommodatie. Leuk opgezet. Weinig Nederlanders. Strandje is wel hutje mutje op elkaar. Wel zonder kosten eigen bedjes en parasol.
Je moet ver reizen om leuke dorpen activiteiten te doen in de omgeving
Weinig georganiseerd voor oude jeugd.
Verder prima camping maar relatief duur
Wij waren hier met de tent direct na de Italiaanse zomervakantie dus alle rust en ruimte. Grote plek met eigen douche en toilet tegen meerprijs. Mooi strand direct voor de deur. Dorp stelt weinig voor.
Receptie professioneel en vriendelijk. Laatste weekend de nodige overlast van kamperende groep jongeren en werd een solarlamp bij ons gestolen. De door ons gealarmeerde bewaker trad niet op. Schijnveiligheid dus. Voor ons echter geen reden om deze mooie camping met een prachtig zwembad in de toekomst te mijden. In het hoogseizoen lijkt het ons wel een hectisch gebeuren op deze grote camping met onder meer recht tegenover elkaar liggende plekken, die daardoor voor weinig tot geen privacy zorgen.

Camping Village Riva Nuova
Heerlijke camping direct aan strand en zee. De camping doet veel aan Covid-19 maatregelen, dat is erg prettig, je voelt je "veilig". De sfeer was heel goed en relax. Huisje type Malibu (2020) rechtstreeks via cp geboekt, 2 badkamers met regendouche met massage stralen, airco, vaatwasser erg luxe. Bedjes op het strand en op het strand kun je gratis sup/kajak/kano/zwemvesten gebruiken. Douches en toilet op strand. Komen hier voor de 7e keer inmiddels het blijft een top camping. Sanitair (normaal zitten wij in tent) is prima, 5 wasmachines, een droger. Gezellig bar en prima restaurant met erg vriendelijke bediening. Prachtig ligging aan het mooie zandstrand, maar je bent ook zo in de bergen of wandelt naar het dorpje. Veelal IT en steeds meer NL gasten op de camping.
Prima camping, goed georganiseerd, schoon, zwembad prima. Het winkeltje en aan de bar was het niet duur. Caravan Firenze was wat verouderd maar prima in orde; o.a. grote koelkast, harde straal bij douchen, verlichting op de veranda. Iedere week schone handdoeken en schoon beddengoed. Bijbehorend op het eigen camping-strand 2 strandbedjes en parasol. Ook op het strand was het schoon. Groot animatieteam met veel activiteiten.
De Marken/Abruzzen is mooi. Camping was goede uitvalsbasis om diverse echte Italiaanse plaatsen te bezoeken; Ascoli Piceno, Offida, Fermo. Zet in de navigatie Piazza del Popolo en je komt op de mooiste pleintjes. Ook nog bezocht Civitella di Tronto (oude fort), Teramo en Colonella (helemaal boven in het oude dorp lekker Italiaans gegeten in klein restaurant met prachtig uitzicht over het dal). Bezoek ook vooral nog San Benedetto di Tronto, levendig in de avond, mooie winkels en op dinsdag een grote weekmarkt.
Weer 3 heerlijke weken gehad met onze 2 pubers(16 en 18) we waren hier voor de 5de kéér het blijft een geweldige camping heerlijk aan het strand en superschoon sanitair.We ontdekken steeds meer leuke plaatsjes in de omgeving waar je heerlijk kan uit eten met zonsondergang.Dit jaar ook weer een superleuk animatieteam met de Nederlandse Stijn erbij gezellige jongen altijd in voor een praatje!!!Kortom het is effe rijden maar ik zou gaan!