Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Aardig maar heel gehorig
Door Jo op 21-11-2024

Aardig complexje, wordt superschoon gehouden. Vriendelijke eigenaresse. Helaas nog nooit zulke gehorige appartementen meegemaakt, zelfs de buurman 4 deuren verderop hoorden we luid en duidelijk. Ook het verkeer in de (drukke) straat is goed hoorbaar. Ligging is net buiten het zeer toeristische centrum van Parga waar van de 100 winkels er 99 hetzelfde verkopen. Leuke restaurantjes. Via Corendon geboekt die mindere recensies gewoon niet plaatst.

Alles!
Door Marion Mars op 09-09-2023

Pluspunten: 7 min lopen van strand, en kwartier van haven/centrum,Dit appartement heeft alles wat je nodig hebt, goede badkamer
prima bed, en heerlijk balkon , supermarkt 2 min, restaurant Yannis 5 min. 5 minuten van Zwembad Apollo hotel, waar je gratis kan zwemmen, is heelmaal goed
Minpunten: je kan alleen op je balkon zitten, dit appartement heeft geen terras en helaas ook geen ontbijt.

uitstekend appartement voor zeer goede prijs
Door I.Demnati op 06-09-2023

Goede ligging op loopafstand van centrum ; strandje ; supermarkt; bakkerij.
Nadeel, voor mensen die slecht ter been zijn wel heuvelachtig en appartementen zijn op 1 appartement na alleen per trap bereikbaar.

Fijne gelegenheid om daar te logeren
Door Tonny en Aad Kruys op 12-07-2022

Nette kamers, prima bedden, ruime badkamer, alles schoon en fris.
Eigenaar Roula en haar man Kostas zijn vriendelijk en altijd klaar voor en praatje.
Schoon vanaf de ingang tot in de studio. Heerlijke rustige omgeving. vlakbij de stranden Piso Krioneri en Krioneri. Supermarkten en restaurants op loopafstand.
Fijn appartementencomplex, lekker kleinschalig.

Goed maar voor mij niet weer
Door Strepentijger op 02-10-2021
Alleen gereisd

Schoon en net en gezellig complex.Mijn studio werd regelmatig schoongemaakt en handdoeken werden regelmatig verschoond.Ik miste wel een schone theedoek op den duur en stukje handzeep in badkamer maar die had ik wel gekregen als ik erom gevraagd had.Verder vond ik mijn studio wel een beetje krap, afdrogen onder de douche ging eigenlijk niet.Mijn kamer was ook erg donker waardoor ik ook overdag het licht aan moest doen.En beddengoed verschoof hele tijd en ook niet echt een lekker bed.Verder vond ik Gina ook erg gehorig overdag.

Top, tot volgend jaar weer.
Door Mars op 29-08-2021

Top appartement, schoon, schoonmaak en handdoeken ook goed herken het verhaal niet van de review over een bemoeizuchtige verhuurder. We zagen haar bijna niet heb haar in die 15 dagen 3 keer gezien. Gina ligt vlak bij het keienstrand Krionerie en het zand stadsstrand. Allemaal heel dichtbij. Eetgelegenheden genoeg in directe omgeving (Krionerie, Yannis, 5 senses) en verder op de boulevard genoeg (Bachos, Zorba en meer).
Ietjes terug tegenover taverne Krionerie heb je een grote supermarkt zitten, maar naast Gina zit een kleine super, 2 seconde lopen, iets duurder maar met die bloed hitte beter als van de grote te lopen sjouwen ( we hadden hitte gollf toen we er waren).
Airco deed het ook perfect. Perfecte luifels en deuren, het was gewoon morgens donker als we wakker werden.
Ook genoeg bakkerijen in de buurt waar je brood en lekkere hapjes kan halen.
Tja, over huisgerei dat weet ik niet, wij eten buiten de deur.
Ieder geval een aanrader.