UplandParcs Sauerland

We hebben de beste aanbieders voor UplandParcs Sauerland voor je op een rij gezet:
UplandParcs Dumel
Vakantiepark- € 123
p.p. vanaf*
Dormio Resort Eifeler Tor
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Center Parcs Hochsauerland
Skigebied: 100m
Skilift: 100m
Adresgegevens | 1a Am Eschenberg, 59955 |
UplandParcs Sauerland
Redelijk nieuw park die hun zaken nog niet voor elkaar hebben. Weg wijzers niet duidelijk. Je rijdt het park op en kunt boven ineens niet verder. Dit doet iedereen en hierdoor rijdt iedereen zich bovenaan vast.
Ski verhuur is niet open op aangegeven tijden. Er is geen verlichting bij de hoge trap van ski verhuur. Levensgevaarlijk. Weinig verlichting op het park. Buiten receptietijden niemand aanwezig of te bereiken, noodnummer bij de receptie niet aangegeven. Receptie weet nauwelijks iets over de omgeving. Slecht internet. De wegen naar de chalets zijn autovrij. Hierdoor moesten we meer als 200 meter bergop door de stromende regen de bagage naar het chalet dragen. Alles zeiknat voor dat je vakantie begint. De laadpalen staan in de modder als je die wil scannen. Dit is van een chinees merk en de helft doet he niet. E-flux is de organisatie achter de laadpalen, deze werkt volgens de app niet met de app. Dus je moet hun laadpas gebruiken.
Mooie accomodatie, alles nieuw.
Volledige inventaris. Heerlijke douche met sunshower. Vanuit het park direct de bossen in. Dichtbij Winterberg